Zwarte eiken eettafels (ovaal – Deens – kiezelsteen – Zwaard)

De tafels hieronder beginnen standaard met een ovaal, u kan als u het model aanklikt in de product pagina aangeven of u een ovaal, Deens ovaal, kiezelsteenvorm of een heus zijzwaard van een Skûtsje wil als keuze.

Zwarte ovale tafels zijn op het moment terug van weg geweest. Meubelfabriek Westra maakt en levert massief eiken bladen in een intense black afwerking waardoor je de natuurlijke nerf van het hout behoud.

+100 Google reviews      +20 video reviews

ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen montage en bezorgers  ν- + 10.000 tevreden klanten

Zwarte eiken eettafels

Meubelfabriek Westra staat al ruim 17 jaar lang bekent om de bijzondere ovale eiken eettafels. Een ovale tafel heeft een organische vorm en is makkelijk aanschuiven, daarbij creëert een ovale eiken eettafel een ruimtelijker effect in een interieur. Bij meubelfabriek Westra vind u voor ieder wooninterieur of zakelijk kantoor een bijzondere ovale eiken eettafel. Onze bladdiktes zijn 40mm puur massief eiken hout. De vele opties als randafwerking, afwerking van het blad, onderstel en afmetingen kan u geheel zelf samenstellen op onze webwinkel.

Deens ovale eiken tafel

Zoekt u een organische tafel met meer ruimte dan is een Deens ovale zwarte tafel misschien een optie voor u. De mooie gebogen vormen creëren een ware must en bied net even dat iets meer ruimte dan een zuiver ovale tafel.

Kiezelsteen tafel

Een kiezelsteen tafel heeft de vorm de naam zegt het al van een kiezelsteen. Deze vorm is puur organisch en heeft overal een andere vorm. Het mooie van deze vorm is dat het uw interieur speels maakt en doch puur.

Zwaard tafel (Skûtsje)

Wilt u helemaal iets bijzonders dan is een Zwaardtafel misschien iets voor u. Een Zwaardtafel is geinspireerd op basis van het zijzwaard hangend aan de zijkant van een Skûtsje. Deze vorm bied naast het origineel verhaal ook vele voordelen van tafelen en vooral het plaatsen van de punt in een hoek bijvoorbeeld om ruimte te besparen of juist om een hoek op te vullen.

Bijzondere ervaring

Bent u een rechthoek tafel gewend, dan zal u zich verbazen hoe gezellig een ovale of ronde eettafel tafelt. Waar u ook zit u blijft altijd in gesprek met diegene die ook aan een ronde of ovale tafel zit. Of je nu een spelletje speelt met uw gezin of vrienden, heerlijk krant leest of gewoon gezellig eet een ovale tafel blijft ouderwets gezellig en zorgt voor een ontspannen beleving.

Afmetingen en optie keuzes

Welke afmeting moet ik nu kiezen want ben een rechthoek tafel gewent moet ik groter of kleiner nemen. Onze vuistregel is vaak koop iets groter dan een rechthoek tafel, ben je een tafel van 200cm in lengte gewent en u kunt een tafel kwijt van 210cm in lengte kies er voor dat is ons advies, een ovaal blad voor een eetkamertafel valt altijd iets kleiner uit. We hebben juist voor deze stress keuze ook het “knippatroon” te koop op onze webwinkel. Koopt u eerst het knippatroon dan krijgt u dit bedrag als korting terug bij aankoop. Zo bent u 100% zeker van de juiste afmeting zou u er niet uitkomen.

Welk onderstel is handig en mooi

Bij meubelfabriek Westra kunt u kiezen uit tientallen onderstellen van fors tot subtiel (ook wel Scandinavisch genoemd) Daarnaast hebben we een eigen meubelontwerper in huis die ruim 27 in het vak zit en een hele collectie exclusieve houten design poten heeft ontworpen. Een ovale eettafel schikt zich vooral aan “het even gauw aanschuiven” bij een tafel iets wat je met een standaard 4 poots rechthoek tafel niet kan. Alle onderstellen voor een ovale eettafel worden in eigen beheer gemaakt!

Ovale eiken vergadertafels

Naast een ovale eiken eettafel voor de particuliere interieurs en kleine kantoren maakt Meubelfabriek Westra al ruim 16 jaar ovale eiken vergadertafels tot wel 6 meter in lengte, ook deze grote ovale vergadertafels kunt u online zelf samenstellen en zelf bestellen via onze webwinkel. Mocht u hier vragen over hebben neem gerust contact op met ons.

Ovale eiken eettafels op maat

Zit uw model of vorm er niet tussen, of heeft u in een tijdschrift of online elders een bijzondere ovale eettafel gezien maar deze is te duur of u wilt het gewoon door onze meubelfabriek laten maken schroom niet onze meubelfabriek staat bekent om Maatwerk tafels in het bijzonder ovale eiken eettafels op maat. Wij kunnen bijna alle ovale eiken eettafels op maat maken.