Een kleine greep uit onze vergadertafels

Op deze pagina kan u zich laten inspireren door verschillende modellen, vormen en houtsoorten die voorkomen als vergadertafels. Wij luisteren, wij ontwerpen voor u, produceren in eigen fabriek en willen een gezonde bijdrage leveren aan een gemeenschappelijk doel. Onze vergadertafels zijn stuk voor stuk uniek en op maat gemaakt. Heeft u een vraag stel deze gerust onze specialisten staan u graag te woord.

Kan u er niet uitkomen mail ons dan gerust of wees van harte welkom om onze showroom te bezoeken.

VERGADERTAFELS OP MAAT

Zoekt u een vergadertafel op maat? Wij ontwerpen samen vaak met de klant de perfecte vergadertafel voor uw bedrijf of organisatie. na uw keuze produceren wij de vergadertafel in eigen fabriek in Burgum waar ervaren meubelmakers van ruwe plank tot het eind product het meubelstuk maken.

EEN VERGADERTAFEL ZELF ONTWERPEN EN SAMENSTELLEN EN LATEN MAKEN DOOR ONZE VAKMENSEN

Een vergadertafel vinden wij echt een smaakmaker op een werkplek een persoonlijk karakter waar u waarschijnlijk dagelijks aan tafelt. Wij kunnen samen met u een vergadertafel op maat ontwerpen en produceren in onze moderne meubelfabriek in Burgum.

Het is zelfs mogelijk jou vergadertafel zelf alvast samen te stellen en uw wensen te versturen. Wij sturen dan in een korte termijn een scherpe offerte vaak met een 3D tekening. klik hier om jou ideale vergadertafel zelf samen te stellen.

VERGADERTAFELS GEMAAKT IN EIGEN MEUBELFABRIEK

Als we ergens trots op zijn is het wel onze fabriek in Burgum. Hier worden de tvkasten voor u op maat gemaakt door onze vakmensen.