Home » Zakelijk

Maatwerk meubels voor de zakelijke markt

Meubelfabriek Westra maakt de mooiste en meest degelijke meubels voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan vergadertafels, boekenkasten, bureaus en conferentietafels. Alle tafels kunnen op maat worden gemaakt, in onze meubelfabriek worden alle meubels namelijk maatwerk geproduceerd. Wij hebben diverse kantoorpanden, vergaderruimtes, kantines, restaurants en zelfs de Tweede Kamer in Den Haag voorzien van maatwerk tafels.

Hieronder vindt u recent afgeronde maatwerk projecten voor de zakelijke markt:

Wachtruimte tafel

Europrovyl, Leeuwarden

Modulaire vergadertafel

De Fryske Marren, Joure

6 meter vergadertafel

Weldmij, Drachten

Inrichting restaurant

Om de Dobben, Burgum

Kerkinrichting

Vrij Evangelische Gemeente

Inrichting bakkerij

Bakker van den Berg

Maatwerk bureau

Hendrikson, Zoutkamp

Balie bankgebouw

Rabobank ontvangst balie

projectinrichting massief eiken noten houten meubels tafels bureaus

Kantine tafels

WMO Tytsjerksteradiel

Houten maatwerk meubels op maat

De afgelopen jaren hebben wij voor diverse winkels, bakkerijen, banken en overheidsinstellingen meubels op maat gemaakt. Op de bovenstaande blokken krijgt u een impressie van onze mogelijkheden. Wij produceren alle meubels in onze eigen fabriek, we werken met professionele CNC frees machines en kunnen daardoor alles in eigen huis maken. Bovendien weten wij als geen ander dat meubels voor de zakelijke markt blootgesteld worden aan intensief gebruik, denk aan balies, toonbanken en bijvoorbeeld tafels in wachtruimtes. Wij werken daarom alleen maar met hoge kwaliteit houtsoorten en zeldzaam goede afwerking.

Projectmatige levering van meubels/ tafels

Wij werken tevens voor diverse projectontwikkelaars/ projectinrichters en architecten, zij worden hier uiteraard uitstekend bediend en we denken graag met deze partijen mee in de oplossing. Seriematige levering aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en scholen komt regelmatig voor en is voor onze meubelfabriek geen enkel probleem. 

Design by Feico Westra

Ook de zakelijke meubels worden voor u ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Wij hebben meubels gemaakt voor de Provincies, Tweede Kamer en een scala aan winkels.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Vergadertafel Swurd met stoelen geleverd

Wij hebben bij Holtrop Joure deze prachtige Swurd (zwaardtafel) tafel geleverd inclusief de mooie lederen stoelen van HE design in de kleur ‘clay’. De combinatie van de notentafel en de lederen stoelen is waanzinnig mooi. De tafel wordt gebruikt in de vergaderruimte van Holtrop.

Neem contact op

Geïnteresseerd in onze zakelijke oplossingen?

Wilt u weten of wij uw idee kunnen realiseren, neem dan contact met ons op. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen in onze meubelfabriek om uw ideeën kenbaar te maken. Wij kunnen dan samen met u een tekening/ plan maken.