Dé woonwinkel van Friesland alleen dan net even een tikeltje anders.!!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

IN BURGUM

Openingstijden

 • Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 – 17.00
 • Zaterdag 10.00 – 16.00

Neem contact op:

  FeicoJr. Westra

  Meubelmaker/ontwerper tevens directeur-eigenaar Meubelfabriek Westra BV

  Zoek jij een woonwinkel in Friesland ? wij verkopen geen karpetten en verlichting maar hebben een unieke showroom in Burgum boordevol eettafels, luxe leren stoelen een kijk raam van ruim 10 meter lang voor een directe blik in onze meubelfabriek in het Friese Burgum Friesland.

  Het ellen lange slenteren op een grote woonboulevard is er bij ons niet bij. Waarom? u bent direct bij de bron waar u zelf met ontelbare mogelijkheden uw eigen tafel of kast kan samenstellen voor betaalbare prijzen. Niet ellen lange boulevard straten waar de fineer tafels en kasten vaak op instorten lijken te staan, nee hout puur hout en het mooiste van alles is u krijgt een rondleiding door de meubelfabriek iets wat veel spannender is dan 20.000m2 showroom. Kom langs voor een unieke design tafel of juist een industriële tafel van hout en metaal oneindig veel mogelijkheden in modellen, eiken en noten is de basis bij ons en het afwerken hier van zoals lak of olie is een zeer ruime keus.

  Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe showroom.

  Bezoek onze showroom waar tal van FeicoJr.Westra zijn unieke tafel ontwerpen staan opgesteld naast een brede collectie leren stoelen.

  Overtuig uzelf met o.a.

  Bovenstaande zijn een paar voorbeelden die u kunt aantreffen uiteraard staan er meerdere modellen en met een rondleiding door de fabriek worden er altijd ideeën gecreëerd.

  Naast onze collectie tafels hebben we een splinternieuwe collectie leren stoelen te staan om van te smullen. Combinaties met leer en wol is op dit moment ook erg in trek en we hebben een wand vol grote leerstalen met kleur in onze ontwerpstudio.

  Naast tafels en eetkamerstoelen zijn we expert in het ontwerpen en maken van op maat gemaakte boekenkasten – dressoir en tv kasten.

  Wil je graag met meubelontwerper FeicoJr. Westra zelf aan tafel maak dan een afspraak en vul hiernaast het contact formulier in.! Hij maakt graag samen met u een uniek ontwerp direct een 3D tekening helemaal kosteloos in zijn ontwerpstudio.

  Kom langs in onze showroom en verbaas u over de mogelijkheden.

  Gratis parkeren op eigen terrein

  Koffie staat klaar.

  Het unieke bedrijf is gevestigd in het Friesche Burgum vlakbij Drachten aan de nieuwe centrale as. Een bezoek van uit het zuiden of midden van het land is prima te combineren met een bezoek aan Lauwersoog d.m.v. de nieuwe centrale as. Bezoekt u onze showroom dan zijn er in Burgum zelf diverse lunchrooms en restaurants te vinden.
  Met behulp van Whatsapp (groene knop links onder elke pagina kunnen wij u ook zo leiden naar ons adres in Burgum mocht u het niet kunnen vinden.

  We verwelkom u graag in onze nieuwe showroom en meubelfabriek.

  Ga naar de webwinkel

  De Kofje stjit klear.!