“De Westras”

In deze Docu-serie laten wij u achter de schermen kijken bij ons bedrijf door de ogen van ons personeel. Dagelijks draaien camera’s door de meubelfabriek van Burgum en word er hard gewerkt aan bijzondere momenten op video vast te leggen in de vorm van een docu serie.

U kunt onze videos ook vinden op:

Youtube Daily Motion

NIEUW Deze Zesde aflevering van de Westras volgen we de mannen van Westra met het maken van een massief eiken zwaard tafel deze die vervoerd word met een echt Skûtsje naar Eastermar toe. En nog veel meer.. bekijk

In deze aflevering maken de Westras een bijzondere Brandweer tafel voor de Brandweer kazerne in Burgum. Samen met de brandweerlieden beleven de Westras actie weken en maken ze een exclusieve ovale tafel.

In deze aflevering nemen we u mee naar waar het allemaal is begonnen, en gaan we van ontwerp, maken en plaatsen van een unieke massief eiken kast, ook verteld Seye Herke Brinkman over het bedrijf. Een unieke reis.

We zijn trotste Friezen. maar trots alleen is niet genoeg; daar moet je iets constructiefs mee doen. In deze aflevering kijken we naar de friese identiteit en laten we zien wat dit voor ons betekend

Een deel van ons personeel zijn mannen die om wat voor reden dan ook een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In deze aflevering staat onze sociale-duurzaamheid centraal.

In aflevering 1 van de Westras gaat het verhaal over een restauratie van een “Zwaard” van een Friese schouw, interviews met de klant, en de enthousiasme om het unieke Zwaard in de collectie te nemen.

Meer videos

Naast deze Youtube serie hebben we ook vele andere videos

Bekijk meer video's