SNELLE LEVERTIJD!

EIGEN PRODUCTIE

Snel een nieuwe tafel nodig? Wij kunnen snel leveren door eigen productie. Levertijden al vanaf 3 weken.

Lees meer over ons

MASSIEF HOUTEN TAFELS

“INDUSTRIEEL”

Bekijk alle industriële massief houten tafels in onze webwinkel en bestel zo’n kwaliteits meubel van Westra.

Bekijk producten

LEREN STOELEN

NEDERLANDS FABRIKAAT!

Wij vinden dat naast een mooie keukentafel ook een perfecte luxe stoel hoort bekijk ze in onze webwinkel.

Bekijk producten

OLIE / ONDERHOUD

MONOCOAT PRODUCTEN

Een massief houten blad die geolied is heeft af en toe onderhoud nodig bekijk in onze webwinkel uw juiste olie

Bestel hier uw olie

Bestel vertrouwd uw meubels via onze webwinkel.

Stel zelf uw meubel samen.

Bekijk onze stoel collectie in onze webwinkel en bestel jou ideale stoel.!

Op zoek naar een massief houten tafel?
Of ben je op zoek naar een perfecte leren stoel?

Zoek jij een tafel die helemaal past naar jou smaak en wens? Je wilt hem lekker achter je pc, tablet of telefoon geheel zelf samenstellen?  Dan is onze unieke webwinkel waar je een tafel of stoel helemaal naar jou wens kan samenstellen tot in detail toe.

Je kiest je model en kan op een zeer makkelijke wijze jou perfecte tafel of stoel samenstellen en bij ons hoef je niet 100% direct te betalen, wij vragen 50% aanbetaling dit is voor ons het start schot om voor u persoonlijk aan de slag te gaan.

Meubelfabriek Westra is een moderne fabriek met ouderwetse ambacht die geheel alles in eigen huis produceren in het Friese Burgum. De stoelen worden ook in Nederland gemaakt door een team van zeer gedreven ambachtsmensen.

Topkwaliteit voor u verzekert en daarnaast bent u terecht gekomen bij een pure en 100% betrouwbaar familie bedrijf met een hoge staat van dienst.

Ovale beuken tafels

Ovale wagonhout tafels

Eiken Boomstam tafels

Ovale eiken tafels

De ovale tafel is al een paar jaar in opkomst. Een elegant ogend tafelblad met een industrieel onderstel is tegenwoordig helemaal de trend. Een ovale tafel bied gezelligheid geeft een ruimtelijk gevoel in je woonkamer of bedrijfsruimte.  Stel zelf u eigen tafel samen op de webwinkel en bestel hem gelijk zelfs de leverdatum binnen 4 weken is mogelijk door onze eigen meubelmakers.

Rechthoek eiken tafels

Rechthoek tafels zijn altijd al populair en in trek geweest qua keukentafel aankoop. Het heeft ook zo zijn voordelen zo kun je een rechthoektafel strak tegen een muur zetten waar het bij een ovale tafel minder mooi lijkt. Onze rechthoek tafels zijn verbonden met een scala aan verschillende modellen frames. Deze die geheel kunnen worden samengesteld op de webwinkel en direct kunnen worden besteld

Ovale noten tafels

Ovale walnoten tafels zijn de laatste tijd ook populair dit vernemen we in de stijgende aantal aankopen via onze webwinkel. Het Amerikaans walnoten geeft een luxe sfeer in uw interieur. Ovale noten tafels zijn geheel samen te stellen in onze webwinkel zodat u uw perfecte tafel in huis kunt halen. De vele modellen en mogelijkheden zijn uniek voor een webwinkel. 

Rechthoek noten tafels

Noten rechthoek tafels zijn een luxe die je versteld doen staan in combinatie met onze unieke tafel onderstellen. De combinatie van het warme noten in een rechthoek vorm geven een status aan. Men kan met noten bladen kiezen uit olie of een 2 componenten matte lak. Daarnaast zijn er ongekende mogelijkheden om zelf uw rechthoek noten tafel compleet naar wens samen te stellen in onze webwinkel.

Exclusieve leren stoelen bestel direct op de webwinkel

Elke stoel kan u zelf samen stellen tot uw eigen droomstoel. Zo zijn er vele toledo leer kleur mogelijkheden en kunt u vaak kiezen tussen poten of wielen. En soms sledevoet van rvs of zwart gemoffeld.

Klanten vertellen op Google