KNIP PATROON OVAAL

Wilt u zeker weten welke afmeting past in uw interieur? Bekijk het knippatroon

BEKIJK →

RENEW

Onderhoud uw geoliede tafel en fris de tafel op met RENEW

BEKIJK →

MONOCOAT KLEUREN

Alle monocoat kleuren en verschillende inhoud ml bestel hier

BEKIJK →

ONDERHOUDS OLIE WOCA

Heeft een een meubel bewerkt met woca olie koop hier uw onderhoudsolie

BEKIJK →

LOSSE STOELWIELTJE

H E design stoel wieltjes los te bestellen bekijk snel de wieltjes

BEKIJK →

DESIGN STOELEN

Voor NL gemaakte leren design stoelen kijk onze ruime keuze

BEKIJK →

FAUTEUILS

Unieke fauteuils van HE design bekijk onze collectie

BEKIJK →

TV KAST AARON

Stel online zelf samen op de webwinkel klik het plaatje op bekijk

BEKIJK →

BADMEUBELS

Zoekt u een bad meubel ? klik dan verder naar de pagina

BEKIJK →

TV KASTEN

Zoekt u een tv meubel ? klik dan verder naar de pagina

BEKIJK →

DRESSOIR MEUBELS

Zoekt u een bad meubel ? klik dan verder naar de pagina

BEKIJK →

LOS OVALE EIKEN BLAD

Losse massief eiken ovale tafelbladen uit eigen productie

BEKIJK →

LOS OVALE NOTEN BLAD

Losse massief noten ovale tafelbladen uit eigen productie

BEKIJK →

LOS OVALE BEUKEN BLAD

Losse massief beuken ovale tafelbladen uit eigen productie

BEKIJK →

KOPS OVAAL EIKEN BLAD

Losse massief kops ovale tafelbladen uit eigen productie

BEKIJK →

LOS EIKEN RECHTHOEK BLAD

Losse massief eiken rechthoekbladen uit eigen productie

BEKIJK →

LOS NOTEN RECHTHOEK BLAD

Losse massief noten rechthoekbladen uit eigen productie

BEKIJK →

BEUKEN RECHTHOEK BLAD

Losse massief beuken rechthoekbladen uit eigen productie

BEKIJK →

KOPS RECHTHOEK BLAD

Losse massief kops rechthoekbladen uit eigen productie

BEKIJK →

LOS BOOMSTAM BLAD

Losse massief eiken boomstambladen uit eigen productie

BEKIJK →

LOS RONDE EIKEN BLAD

Losse massief eiken ronde bladen uit eigen productie

BEKIJK →

LOS RONDE NOTEN BLAD

Losse massief noten ronde bladen uit eigen productie

BEKIJK →

WANDPLANK EIKEN

Wandplanken met blinde pennen massief eiken los te bestellen

BEKIJK →

Bijzondere tafels op maat

Wat is eigenlijk een bijzondere design of industriële tafel ? Ik ben Feico Westra meubelontwerper en eigenaar van Meubelfabriek Westra uit Burgum.
Een bijzondere tafel moet “wat anders hebben” dan een ontwerp die je vaak op de woonboulevards aantreft of in een normale meubelzaak.
Het moet niet “de standaard” zijn maar juist compleet anders, apart, uniek gewoon weg een bijzondere eerste klik van “ja dit is hem” Naast dat het wat anders zijn is ook de functionaliteit zeer belangrijk voor mij en om dit te vertalen in een bijzonder ontwerp denk ik dagelijks na over beenruimte onder een tafelblad, en het kwijt kunnen van de stoelen deels onder het blad.
Dit zijn belangrijke onderwerpen die een tafel bijzonder maakt naast een unieke vorm. Veel meubelontwerpers praten vaak over het zogenaamde “vormentaal” ik vind dat persoonlijk te vroom en eigenwijze woordkeuze, zeker voor een ras echte Fries die veel al bekend staan om eerder een “nuchtere taal” te gebruiken.
En dat doe ik dan ook elke dag om mijn Friese nuchtere taal om te vormen in bijzondere tafels te creëren, en niet zozeer uit het aspect van mooi en design eerder uit de nuchtere taal van het hedendaagse het al eeuwen bestaande.. het spreekt voor zich dat mensen vaak ook nuchter denken, iemand die vaak denkt ik wil een bijzondere tafel, een “net wat anders hebben” zeg maar gerust dat mensen “niet standaard” willen.
Ik hoop dat ik voor u met onze bijzondere tafels heb bereikt wat u zoekt, het net wat anders hebben, een niet standaard tafel of gewoon weg gezegd een bijzondere tafel.
Over de nog veel bijzondere wijze hoe onze meubelmakers deze bijzondere tafels maken vertel ik u graag in onze showroom of als u nieuwsgierig bent verklapt onze bijzondere website alvast op via bijzonder leuke info filmpjes wie wij zijn, wat we doen, waar we voor staan en vooral hoe het gemaakt word.
Bekijkt u onze ontwerpen en klik ze aan u kunt de prijzen zien op onze webwinkel en zelfs uw eigen keuzes maken om net even de niet standaard tafel te hebben maar juist “uw samengestelde tafel” dit maakt het juist bijzonder niet voor mij maar vooral voor u als klant.

Dat hangt heel erg af van het model en afmetingen, daarnaast is er een keuze in verschillende houtsoorten. Kijk snel even op de webwinkel en klik op het model en daarna op de afmeting daar staat direct de prijs bij.

We hebben een enorme collectie modellen, het beste is als u belt naar 0511 40 2559 het algemene huis nr. van Westra. De populairste modellen staan in de showroom in het Friese Burgum. Bekijk hier de showroom > 

Dit kan variëren, meestal is de levertijd van een eettafel rond de 8 weken. Dit kan op aanvraag altijd eerder of juist op afspraak geleverd worden. Wij zijn vaak erg makkelijk naar u toe als klant. Maar houd 8 weken ongeveer aan.

Meubelfabriek Westra geeft standaard een jaar garantie. Maar we laten u daarna niet in de steek. Service is bij Westra van hoog belang.

Met een eiken, noten of beuken tafel zijn vaak de eettafel afmetingen vanaf 160cm tot soms wel 6 meter in lengte. Het grote voordeel voor u als klant is dat u bij de bron koopt onze meubelfabriek.

Wij vragen een standaard aanbetaling van 50% en het resterende bedrag moet gepind worden bij de bezorgers. Zij hebben een goed pinapparaat bij hun. Uiteraard mag betaling ook per bank, wij vragen dan het resterende bedrag 2 dagen voor levering over te maken. Het bedrag moet dan 100% op onze rekening staan.

Wij vragen standaard €100,- bezorgkosten. Hierdoor kunnen we op de webwinkel de prijzen scherp houden. Hiervoor krijgt u altijd 2 meubelmakers en de bus. Zij zetten naar uw wens de eettafel op de juiste plek neer.

Alle eettafels worden in eigen meubelfabriek gemaakt in het Friese Burgum. De onderstellen besteden we uit aan de beste metaal bewerkers waar wij 100% een goed gevoel bij hebben. Al het hout werk zoals de bladen, houten design poten en kasten maken we in onze eigen werkplaats. Bezoekt u onze showroom? dan nemen we de klant vaak mee door de meubelfabriek.! Bekijk hier onze meubelfabriek > 

Wij maken vele eettafels en hier is een groot deel altijd van gelakt afgewerkt. Wij gebruiken een 2 component Skylt lak. En doen er zelfs 3 lagen op!

Sterker nog alles wat we maken is pure maatwerk. Er word niks uit voorraad geleverd u geeft ons een opdracht en dan starten bij ons de persen.! Maatwerk in eettafels en kasten met specifieke wensen komt steeds vaker voor. Heeft u een mooi meubelstuk gezien in een folder of online maar u wilt het net wat anders? kom gerust langs wij hebben een eigen ontwerpstudio.

Wij hebben een zeer mooie collectie design Salontafels. Kijk snel in de webwinkel bij Salontafels. Ook als u ergens anders iets heeft gezien maar door ons wilt laten maken kan dat! Bekijk hier de collectie >

We hebben een zeer ervaren team die gespecialiseerd zijn in het maken van massief houten boekenkasten maar ook HDF kasten worden er veelvuldig gemaakt. Wij leveren nooit gespoten kasten, alleen gegrond. Boekenkasten op maat laten maken? kom langs we nemen alles door, maken een 3D tekening en onze meubelfabriek met cnc machines frezen de onderdelen en deze worden in elkaar gezet door pure vakmensen. Bekijk hier >