Wat is de perfecte afmeting voor mijn eettafel

Wat is de beste afmeting voor mijn tafel vragen veel mensen zich af bij het bestellen van een mooie eettafel! Wij van Meubelfabriek Westra helpen u graag met de perfecte afmeting die bij u past. De ruimte die u heeft, de gewenste aantal personen (zitplaatsen) zijn essentieel vaak om te weten welke afmeting perfect is voor uw interieur in de woning of kantoor.

Welke afmeting tafel heeft u nodig?

U weet dat u een tafel voor 6 personen wilt, maar past die afmeting wel in uw ruimte van het huis of kantoor? Heeft u voldoende ruimte voor alle stoelen, en stel u krijgt extra gasten!

Ovale eiken houten industriële tafel

Welke factoren zijn vaak bepalend voor de juiste formaat tafel!

De ruimte is sowieso een zeer belangrijke factor, daarnaast en vorm die u graag wenst en het aantal personen! De uitgangspunten voor een rechthoekige tafel voor 6 personen komt u op 200x100cm, een ronde tafel voor 4 personen adviseren wij altijd een doorsnede van minimaal 120cm, en kiest zoekt u een ovale tafel waar 8 personen aan kunnen zitten is dit toch gauw al 240×120 cm

Op deze pagina gaan we verder met de ovale vorm

Ovaal is de laatste jaren helemaal terug van weg geweest, waar eerst rechthoek en rond dé vormen waren in vele interieurs merken wij dat Ovaal een populaire vorm is dit komt vooral door de organische vorm, mensen kunnen gezelliger met elkaar tafelen en de kamer lijkt ook groter dan met een rechthoek tafel.