ovale Tafel Gurbe

De ovale tafel Gurbe is voorzien van strak vormgegeven poten met een koker maat van rond 10cm. Deze kunt u in mat zwart en wit gepoedercoate kleur stelling zelf samen stellen. Het massief eiken uit treinwagons noemen ze ook wel wagondelen en heeft een bijzonderlijk uitstraling waardoor er een ongelooflijke mooi sfeer beeld ontstaat.

Eigen fabricage – Eigen bezorging – Ouderwetse service en garantie

stel ovale tafel Gurbe zelf samen en bestel uw droom tafel?

Bekijk onze prijzen achter de afmetingen.

 1. Vul uw gegevens, afmetingen, onderstel kleur en bericht in.
 2. Ontvang binnen 24 uur een keurige handgemaakte factuur van ons.
 3. Wij vragen 25% aanbetaling dit is voor ons 1 van de 4 draaiende wielen in ons bedrijf.
 4. Sandra Westra (planning) neemt contact met u op zodra de tafel klaar is voor gratis bezorging.
 5. Geniet van uw op maat gemaakte tafel van Artisew.
 6. Wij tekenen voor Ouderwetse service en garantie.

Hoe werkt het

Ovale wagondelen tafels hebben een standaard bovenkant blad hoogte van 76cm, onderkant blad is 72cm. Bladdikte is standaard bij onze wagondelen tafels 4cm. Dit kan soms enige millimeters afwijken.

Vul hiernaast uw gegevens in, afmeting tafel, kleur onderstel, levertijd, en vul dit eventueel aan met uw persoonlijk bericht naar ons toe.

Prijzen staan achter de afmeting.!

  Westra-interieur is een zeer professioneel bedrijf. De meubelen worden nog op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij hebben onze eigen ontwerpen aangeleverd en de opdrachten zijn tot in de puntjes perfect uitgevoerd..

  Bob Erftemeijer / Google

  Zeer goede ervaring met Westra-interieur. Wij konden onze wensen bespreken onder het genot van een kopje koffie. Feico heeft ons veel verteld en laten zien, ook qua opties. Onze tafel is ontzettend mooi geworden en met zorg bij ons thuis afgeleverd en in elkaar gezet. Kortom wij zijn zeer tevreden.

  Ytsje K. / Google

  Westra-interieur heeft met veel passie en vakmanschap twee prachtige eiken Le Havre tafels op maat voor ons gemaakt, beide van omvangrijke afmeting (180x340 cm en 130x540 cm). De tafels geven ons kantoor, qua inrichting en beleving, een open en strak karakter met een warme huislijke sfeer.

  BetHa architecten / Google