Waarom kiest men vaak voor een ovaal als tafelblad vorm.

Ovale tafels kunnen we in iedere afmeting voor u maken

Als wij ergens bekent om staan is het wel als het gaat om onze parels de ovale tafelsMet een ovale tafel heb je veel voordelen rechthoek en rond stelt men wel eens als de standaard voor een tafel, maar wij vinden dat een ovale tafel als een parel in een huis of bedrijfsruimte is. Niet alleen is de vorm organisch waardoor je een oneindige lijn krijgt, ook de setting als je om een ovale tafel zit is een must je zit niet echt in een rij naast elkaar maar met elkaar om een tafel.

“unieke tafel onderstellen maken het verschil”

Naast het ovale blad is ontwerper FeicoJr. Westra vooral telkens op zoek naar de ideale poot constructie onder het blad. Het moet niet alleen mooi zijn maar ook praktisch juist dit geeft nog veel meer voordelen aan een ovale tafel. Ovale tafels zijn voor ons als parels in de zee.

Bij het meubelmerk WESTRA kan u terecht voor de mooiste ovale tafels van Nederland als het nu om een ovale walnoten tafel gaat of een ovale eiken tafel wij maken het met voor u het juiste onderstel onder het ovale blad. Onze tafelfabriek in Burgum zijn dagelijks de mooiste ovale tafels te vinden waar aan gewerkt word door de vakmensen. Houtbewerkers en meubelmakers zijn dagelijks aan de slag met de unieke ontwerpen die FeicoJr. bied met het merk WESTRA. 

“Voordelen van een ovale tafel met unieke onderstellen van FeicoJr.Westra”

  • Meer ruimte in uw woning of bedrijfsruimte door een ovale vorm
  • Door de open en unieke onderstellen van het meubelmerk Westra oogt uw kamer ook groter
  • Geen tafelpoten die in de weg staan, deze die decennia mee gaan
  • Geen scherpe hoeken en meer genot om met elkaar om tafel te zitten in een organische vorm

Ps: wist u dat naast dat wij expert zijn in het ontwerpen en maken van ovale tafels ook circulair ondernemen ? klik hier