Waar details normaal zijn in een tafel

De Toska tafel is gewoon weg een strakke tafel met vooral een opvallend detail als de verweven pootconstructie in het blad. De verbinding heeft veelal weg van een pen en gat verbinding maar is het niet. Een verbazingwekkend iets want de tafel is er extreem sterk door en geeft een goed voorbeeld hoe je een tafel gewoon weg mooi maakt. De Toska word geheel gemaakt in eigen Friese meubelfabriek van Artisew in Burgum.

Bedacht door de Friese ontwerper FeicoJr.Westra

OP MAAT.

Maatwerk staat bij Artisew centraal.
Zo kunt u in onze webshop uw eigen Le Vin tafel, of welk andere tafel dan ook, geheel na wens samenstellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de houtsoort, afmeting, afwerkingen, bladvorm, en meer.

Heeft u wensen die verder gaan dan de ruime keuze op onze website? Dan kunt ook altijd contact met ons opnemen! U kunt dan samen met de ontwerper uw ultieme tafel samenstellen.

Wanneer u uw droomtafel na wens heeft samengesteld gaan onze vakmensen voor u aan de slag in onze eigen fabriek.

STEL UW TOSKA SAMEN
Meubelmaker friesland massief eiken noten houten tafelblad eetkamer tafel

Afwerking en onderhoud.

Artisew gebruikt Monocoat olie in vele pigmentkleuren die worden gebruikt voor de Artisew collectie tafels en kasten. Deze versterken de kleur en structuur van het hout en zorgen voor een sterk en slijt vast oppervlak.

lees meer Bekijk in webshop
LeHavre massief eiken noten houten design eetkamer tafel ovaal

AMBACHT UIT FRIESLAND

Pure ambacht uit de Friese walden dat is Artisew een stel getalenteerde unieke meubelmakers die de meest bijzondere tafels en kasten maken in de fabriek van Artisew.