Home » Tafels » Zwaardtafel » Noten

Noten zwaardtafels

De noten zwaardtafels zoals wij die maken zijn nergens anders verkrijgbaar. Ze zijn geïnspireerd op de Friese cultuur, en natuurlijk de zijzwaarden van de Friese schepen. Niet alleen hebben onze noten zijzwaard tafels een hele interessante an unieke vorm; het zijn ook échte Friese producten gemaakt in Friesland, door Friezen.
We hebben een film gemaakt van het hele verhaal achter deze bijzondere tafels. Benieuwd? Bekijk de film op onze video pagina.

Maak hier een keuze uit onze collectie noten zwaardtafels:

Le Quatre

Stel zelf samen

Le Havre

Stel zelf samen

Le Vinn

Stel zelf samen

Klaas

Stel zelf samen

Sterre

Stel zelf samen

Le Havre staal

Stel zelf samen

Onze noten zijzwaard tafels zijn nergens anders verkrijgbaar

Zijzwaard tafels worden vaak gemaakt van on ongebruik geraakte zijzwaarden. Maar wij zijn een meubelfabriek en gespecialiseerd in het maken van bijzondere tafels waar onze noten zijzwaard tafel er één van is. Wij maken kwalitatief hoogwaardige tafels; Daarom maken wij spiksplinternieuwe zijzwaard tafels van het beste hout en met onze bekende hoge kwaliteit.

Het verhaal van onze eiken zwaard tafels

Wij als trots Fries bedrijf wilden een ware Friese tafel maken. Een ode aan onze afkomst en cultuur. Daarom zijn wij de zijzwaard tafels gaan maken. Van dit bijzondere verhaal hebben wij een film gemaakt waarin die u kunt zien op het Youtube kanaal van meubelfabriek Westra  of op onze video pagina.

Design by Feico Westra

Alle noten zwaard tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Iedere noten zwaard tafel wordt volledig voor u op maat gemaakt.
Dit maakt uw noten zwaard tafel bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Deze tafel is trending: Tafel Etratat

Volledig eiken en een blad maar liefs 4 centimeter massief hout! Model Etratat is ontworpen door Feico Westra en is nergens anders verkrijgbaar. Nu leverbaar vanaf 1.375 euro (90cm).
Bekijk deze tafel
Massief eikenhouten ronde eetkamer tafel

We vertellen je graag alles over onze noten zwaard tafels.

Meubelfabriek Westra ontwerpt en produceert in eigen meubelfabriek de bijzondere en karakteristieke noten zwaard tafels.
Er is geen speciaal onderhoud nodig voor onze noten zwaardtafels, alleen een vochtige doek met warm water.
Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail, telefoon, of whatsapp

Zonder afspraak, stap gerust binnen

U kunt tijdens de reguliere openingstijden gewoon binnen wandelen en ervaren wat echte kwaliteit is. Er staan vele tafels opgesteld, waaronder noten zwaard tafels, en door een groot panorama raam in de showroom kunt u zien hoe deze noten tafels gemaakt worden.
Wilt u graag samen met Feico Westra uw unieke wensen bespreken en terplekke uw ideale noten zwaard tafel ontwerpen, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken via e-mail, telefoon, of whatsapp.