Home » Tafels » Volledig op maat

Volledig op maat gemaakte tafels

Een volledig op maat gemaakte tafel, wij produceren ze in eigen huis en in Nederland! Een volledig Nederlands product van het allerhoogste niveau. Voor ons is geen tafel te groot of te klein. Bekijk dan ook zeker eens onze projecten voor inspiratie en mogelijkheden. U kunt een tafel volledig op maat laten maken door Meubelfabriek Westra van alle gewenste houtsoorten: denk hierbij aan Amerikaans notenhout, eikenhout of beukenhout. Iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en karakteristieken. Amerikaans notenhout is mooi bruin en soms zelfs lichtrood van kleur met een fijne nerf. Een eiken of beuken tafel is al gauw iets lichter (bruin) van kleur. Maar vooral eiken heeft grovere nerf. Wij kunnen echter alle houtsoorten verwerken tot een volledig op maat gemaakte tafel.

Design by Feico Westra

Ga samen met meubelontwerper Feico Westra Jr. om tafel en ontwerp samen met hem een tafel volledig op maat.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

1. Plan uw afspraak

Via het laagdrempelige formulier kunt u eenvoudig doorgeven wanneer u zou willen langskomen. Wij zorgen dat we op dat moment beschikbaar zijn.

2. Materiaal & vorm kiezen

In onze fabriek kunt u houtsoorten aanraken en zelfs ruiken. U kunt daarnaast in de showroom tafels bekijken en proberen, welke vorm past het beste bij uw wensen?

3. Samen ontwerpen

Hierna gaat u samen met meubelontwerper Feico Westra om tafel, hij ontwerpt ter plekke met u, uw droomtafel. De tafel is direct zichtbaar op het scherm.

4. Direct prijsvoorstel

Omdat we onze tafels in eigen huis ontwerpen en produceren kunnen we u vrijwel onmiddellijk een prijsvoorstel geven voor uw droomtafel.

Van ontwerp tot productie in eigen huis

Wij ontwerpen iedere tafel volledig op maat voor u. Onze meubelontwerpers gaan graag met u om tafel. Deze persoonlijke service kost u niks extra, want iedere tafel is maatwerk. Geen twee tafels van Meubelfabriek Westra zijn gelijk!

Fabriek bekijken

Doe een aanvraag en ontwerp samen met ons uw droomtafel

Wij helpen u graag uw droomtafel te ontwerpen. Met de juiste apparatuur, kennis en machines in huis krijgen we dit in no-time voor elkaar. U kunt bij ons inspiratie op doen want in onze showroom en fabriek staan altijd tientallen tafels op voorraad. Zo kunt u in tot in detail bekijken welke randen er mogelijk zijn, welke kleur coating het past bij uw interieur past, maar ook welke poot praktisch is bij de stoelen. Zo heeft een ronde tafel vaak de poten naar buiten voor het evenwicht, terwijl een rechthoekige tafel de poten op het uiteinde heeft. Beide hebben voor- en nadelen. Hierover gaan we graag met u in gesprek.

Video van onze meubelfabriek

Interessant om te weten hoe onze meubelfabriek eruit ziet? Dat kan direct bekeken worden in onze Youtube video’s. In deze video geven we een korte rondleiding door de meubelfabriek.

Tijd om langs te komen?

Wij maken in ieder geval tijd voor u vrij. Meldt uw komst even door via het formulier en we gaan graag met u om tafel. Dan houden we rekening met uw komst. Samen maken we een ontwerp voor een tafel volledig op maat. 

Zonder afspraak, stap gerust binnen

Liever geen afspraak plannen? Ook dat vinden we geen probleem. Kom gerust langs in onze meubelfabriek/ showroom. Onze openingstijden staan hier.