Home » Tafels » Vierkante tafel » Eiken

Vierkante eiken tafels van Meubelfabriek Westra

Vierkante eiken tafels zijn uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar het grootst mogelijk bladoppervlakte. Ook is een vierkante eiken tafel makkelijk los of  tegen een muur te zetten. Wanneer er voldoende ruimte is in de kamer, biedt een vierkante tafel ook het ideale werkoppervlakte door zijn rechte lijnen en maximale oppervlakte

Maak hier een keuze uit onze vierkante eiken tafels

Krús

Stel zelf samen

Bente rvs

Stel zelf samen

Krús 4x4cm

Stel zelf samen

De mooiste vierkante tafel gemaakt door Westra

Een mooie vierkante tafel van eiken hout, wie wil dat nou niet? Het staat geweldig in ieder interieur en is bovendien toepasbaar in iedere woning, van modern tot landelijk.

Massief eiken houten eikenhouten eetkamer keuken tafel vierkant design

Design by Feico Westra

Alle vierkante eiken tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra en geheel voor u op maat gemaakt. Dat maakt uw tafel bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Laat u goed informeren over uw vierkante eiken tafels

Een nieuwe vierkante eiken tafel is een belangrijke aankoop. De tafel is natuurlijk een significant en centraal onderdeel van uw interieur. Bovendien moet uw nieuwe vierkante eiken tafel zowel praktisch als esthetisch zijn. Daarom is het begrijpelijk dat u zich eerst goed wilt laten informeren. Schroom daarom niet en kom langs! Onze zeer ervaren medewerkers kunnen u antwoord geven op al uw vragen, inclusief antwoorden op vragen waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht.
U kunt u natuurlijk ook laten informeren over vierkante eiken tafels per mail, whatsapp, of telefoon.

Stap gerust binnen zonder afspraak

Heeft u hele specifieke wensen die verder gaan dan de vele standaard opties? Geen probleem. U kunt in dat geval het beste een afspraak maken met eigenaar en ontwerper Feico Westra om persoonlijk en gehele vrijblijvend uw wensen met hem te bespreken. U kunt dan samen met hem uw ideale vierkante eiken tafel zonder meerprijs ter plekke ontwerpen.