Home » Tafels » Vierkante tafel

Vierkante tafels

De mooiste vierkante tafels, gemaakt door Friese vakmannen in onze eigen meubelfabriek te Burgum. Een vierkante tafel is ideaal voor wie op zoek is naar een optimaal bladoppervlakte in een vierkante eetkamer of keuken. Wanneer u vaak met meerdere mensen tegelijk intensief zit te werken aan de eetkamertafel is een vierkante ideaal voor u. Wij maken onze vierkante tafels volledig voor u op maat. Kies voor een vierkante eiken tafel of een vierkante noten tafel en bekijk alle mogelijkheden.

Maak hier een keuze uit onze vierkante tafels:

Vierkant eiken

Bekijk alle vierkante eiken tafels

Vierkant noten

Bekijk alle vierkante noten tafels

Tafel naar wens?

Zonder meerprijs, maken wij uw tafel volledig op maat.

Wij maken uw vierkante tafel in eigen meubelfabriek

Wij hebben een ruim aanbod aan opties voor uw vierkante tafel. Het kan echter zijn dat u hele specifieke wensen heeft die verder gaan dan de opties voor vierkante tafels die we hier op de website aanbieden. In dat geval bent u van harte uitgenodigd om een afspraak te maken met Feico Westra en geheel vrijblijvend uw wensen voor uw ideale vierkante tafel te bespreken. Feico Westra kan dan samen met u, en zonder meerprijs, uw ideale vierkante tafel ontwerpen.

Kiest u eiken of noten voor uw vierkante tafel?

Onze vierkante noten tafels karakteriseren zich door de prachtige vlammende nerven. Dat in combinatie met onze twee-componenten olie die de warme bruine kleur van het hout tot zijn recht laat komen geeft een zeer elegant resultaat.
Wanneer u voor uw vierkante tafel op zoek bent naar een specifieke kleur die het beste bij uw interieur past kunt u ook kiezen voor onze vierkante eiken tafels. Wij bieden u de keuze uit een matte lak of een twee-componenten olie. Door de matte lak wordt de natuurlijke kleur van eikenhout behouden in uw vierkante tafel en met onze Monocoat twee-componenten olie heeft u ruime keuze uit kleuren om uw vierkante tafel de kleur te geven die het beste bij uw interieur past.
Heeft u voor uw ideale vierkante tafel een andere houtsoort in gedachte? Geen probleem; neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Design by Feico Westra

Alle vierkante tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Een vierkante tafel wordt volledig op maat voor u gemaakt. Dat is bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Deze tafel is trending: Tafel Etratat

Volledig eiken en een blad maar liefs 4 centimeter massief hout! Model Etratat is ontworpen door Feico Westra en is nergens anders verkrijgbaar. Nu leverbaar vanaf 1.375 euro (90cm).
Bekijk deze tafel
Massief eikenhouten ronde eetkamer tafel

De mooiste vierkante tafels

De allermooiste vierkante tafel van Nederland is natuurlijk die van u! Door onze focus op maatwerk kunnen we uw vierkante tafel precies zo maken zoals u dat in gedachte heeft. Wanneer u hele specifieke wensen heeft voor uw ideale vierkante tafel die verder gaan dan de opties in onze online shop dan nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken met Feico Westra. Samen met hem kunt u volledig vrijblijvend en zonder meerprijs uw wensen op papier zetten.