Home » Tafels » Salontafel

Salontafel

De salontafel is hét centrale punt in iedere woonkamer. Daardoor bepaald een salontafel voor een zeer groot deel de uitstraling van het interieur. Begrijpelijk dat uw salontafel niet zomaar even aangeschaft wordt en dus even goed over nagedacht moet worden. Wordt het er één van eikenhout of notenhout of toch een andere houtsoort? Wat is de ideale afmeting en hoogte? Welke kleur? Welke stijl? 
Bij meubelfabriek Westra kunnen we u goed op weg helpen met wat de beste salontafel is voor uw interieur; vooral omdat wij een sterk staaltje maatwerk leveren.
moet uw salontafel perfect bij uw kast of bijzettafel passen? Geen probleem. Wij maken uw salontafel precies zoals u het wilt.

Maak hier een keuze uit onze salontafels of maak een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken

Swurd

Bekijk hier

Nuver

Bekijk hier

Le Havre noten

Bekijk hier

Le Havre eiken

Bekijk hier

Frjemd eiken

Bekijk hier

Lomba eiken

Bekijk hier

Nuance

Bekijk hier

Julia

Bekijk hier

Sophie

Bekijk hier

Tess

Bekijk hier

Emma

Bekijk hier

Le Quatre eiken

Bekijk hier

Atoom

Bekijk hier

Le pierre

Bekijk hier

VW T1 23 raams

Bekijk hier

Een ambachtelijk gemaakte salontafel

Iedere salontafel wordt op ambachtelijke wijze gemaakt door ervaren meubelmakers in onze eigen meubelfabriek. Komt langs en neem een kijkje in onze fabriek en zie onze vakmensen aan het werk. Zo weet u met wie u te maken heeft en wie uw salontafel heeft gemaakt. het zijn dezelfde mensen die uiteindelijk uw salontafel ook bij u thuis zullen bezorgen.

De mooiste salontafel

Het belangrijkste is dat u exact de salontafel krijgt zoals u hem wilt en zoals hij het beste in uw interieur past. uw woonkamer is een plek van gezelligheid en rust en dat moet jarenlang zo blijven. Daarom kiest men voor maatwerk en kwaliteit. Met maatwerk krijgt u precies de salontafel die u wilt en kwaliteit zorgt ervoor dat de salontafel een leven lang een positief onderdeel van uw interieur blijft.
Kiest u voor maatwerk, maak dan een afspraak met Feico Westra en ontwerp samen met hem – zonder meerprijs – uw perfecte salontafel

Design by Feico Westra

Alle salontafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Een salontafel wordt volledig maatwerk voor u gemaakt. Dat is bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Salontafel Le Havre van eikenhout

Volledig eiken en uiteraard in eigen huis ontworpen. Le Havre is een bijzondere verschijning, ruim 4cm dik en de meest exclusieve poot die te vinden is op een salontafel. 

Vanaf 850 euro leverbaar!

Bekijk de salontafel

Zonder afspraak, stap gerust binnen

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal te bieden hebben, maar u wilt toch nog even zeker weten dat we kwaliteit leveren? Dan raden wij u van harte aan om gewoon even langs te komen in onze showroom en de kwaliteit van de meubels zelf even te voelen en beleven. Een afspraak maken is niet nodig, maar als u er zeker van wilt zijn dat eigenaar en ontwerpen Feico Westra persoonlijk aanwezig is, dan kunt u gemakkelijk via deze website even een afspraak met hem maken en wie weet samen met hem direct uw ideale salontafel ontwerpen zonder meerprijs.