Home » Tafels » Ronde tafel » Op maat

Ronde tafel op maat laten maken

Ons assortiment ronde eiken en noten tafels op maat. Omdat ieder interieur en ruimte verschillend is staan bepaalde modellen of afmetingen niet. Wij geloven er in dat we met een ronde tafel op maat net die ruimte of interieur juist wel kunnen benutten met een bijzondere ronde tafel. Alle ronde eettafels worden ontworpen en geproduceerd in onze eigen meubelfabriek in Nederland. Hierdoor kunnen we puur op uw wens, smaak en stijl een ronde tafel ontwerpen en produceren.

Maak hier een keuze uit onze categorieën:

Eiken

Stel zelf samen

Noten

Stel zelf samen

Meubelfabriek

Ontdek onze fabriek

Eiken

Stel zelf samen

Noten

Stel zelf samen

Meubelfabriek

Ontdek onze fabriek

Uw ronde tafel op maat gemaakt

Door een eigen meubelfabriek en ontwerper zijn wij in staat om al uw wensen te verwezenlijken. Wij hebben zeer ervaren en vakkundig personeel die iedere dag in ons goed uitgeruste werkplaats bezig zijn met het leveren van maatwerk aan de kieskeurige klant.

Kwaliteit

Zien is geloven. Voordat u uw ronde tafel op maat laat maken wilt u natuurlijk zeker weten met wie u zaken doet. Daarom nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom en fabriek zodat u persoonlijk kan getuigen van de kwaliteit van onze meubels.

Design by Feico Westra

Ronde maatwerk tafels is al 30 jaar lang mijn werk mijn passie geweest om net het verschil te maken ten opzichte van de standaard. Vandaar ik ook altijd zeg mijn ronde tafels zijn bijzonder en net even anders dan anders.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Meubelfabriek in Nederland: Burgum

Al onze tafelbladen worden geproduceerd in eigen meubelfabriek in het Friese Burgum. 100% Nederlands product is gegarandeerd.

Bekijk deze tafel

Eigen ontwerp studio

Met onze eigen ontwerp studio bij de showroom en meubelfabriek kunnen we al uw wensen vervullen via een 3D tekening en deze omzetten in een echt meubelstuk. Wees van harte welkom en doe alvast op de website inspiratie op en kom gerust langs.

Zonder afspraak, stap gerust binnen

Stap gerust vrij binnen in onze showroom of maak een afspraak voor een ontwerp wat u graag wilt bespreken. Onze ronde tafel collectie kan ook geheel op maat dus zit de maat er niet tussen? geef het aan we maken het voor u.