Home » Tafels » Ronde tafel

Ronde houten tafels van Meubelfabriek Westra

De mooiste ronde houten tafels van Nederland, sublieme kwaliteit en van het allerhoogste afwerkingsniveau. Onze ronde tafels zijn nergens anders verkrijgbaar en worden stuk voor stuk ontworpen Feico Westra Jr. De verkoop geschiedt enkel via deze webshop of onze showroom. In de showroom bent u altijd welkom om binnen te stappen: er staan altijd tientallen ronde tafels klaar om te bekijken, aan te raken en aan te zitten. Een ronde noten tafel of een ronde eiken tafel, ze zijn mateloos populair.  Ronde houten tafels zijn weer bezig met een terugkeer qua populariteit, dit model komt steeds vaker voor in nieuwbouw woningen. Het zijn gezellige tafels om aan te zitten, te borrelen en voor de spelletjesavond! Iedereen zit in feite tegenover elkaar.

Maak hier een keuze uit onze categorieën:

Eiken

Bekijk ronde eiken tafels

Noten

Bekijk alle ronde noten tafels

Maatwerk

Bekijk ronde tafels op maat

Tafel naar wens?

Zonder meerprijs, maken wij uw tafel volledig op maat.

Wij maken ook ronde houten tafels op maat

In feite is het zo dat iedere tafel bij ons op maat wordt gemaakt van het mooiste hout, maar het kan ook zijn dat u der mate specifieke wensen heeft, dat ze niet op de website staan. Denk aan de combinatie van de poot met het blad. Dat is geen probleem, gezien wij geen seriematig geproduceerde tafels hebben. Iedere tafel is maatwerk en daarmee is iedere tafel uniek! Exclusiever is onmogelijk.

Verschil noten en eiken houten ronde tafel

Een eiken houten tafel herkent men vaak aan de grove nerven, deze houtsoort ziet er van zichzelf al solide uit. Het is dan ook een zeer harde houtsoort. Als het onbehandeld is, dan is het licht van kleur. Noten hout is daarentegen iets anders, het is bruiner en heeft fijne nerven. Wij gebruiken Amerikaans notenhout vanwege de goede kwaliteit. Voor een ronde tafel maakt het geen verschil welke houtsoort gebruikt wordt. 

Design by Feico Westra

Alle ronde tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Een ronde tafel wordt volledig maatwerk voor u gemaakt. Dat is bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Wat een geweldige ronde tafel! Tafel Etratat

Volledig eiken en een blad maar liefs 4 centimeter massief hout! Model Etratat is ontworpen door Feico Westra en is nergens anders verkrijgbaar. Nu leverbaar vanaf 1.375 euro (90cm).

Bekijk deze tafel

De mooiste ronde tafels van Nederland

Een tafel is iets waar je iedere dag aan zit, eet, praat en leeft. Het maakt van alles mee. Het moet bestand zijn tegen de tand des tijds maar ook tegen een stootje kunnen. Ga daarom voor een solide ronde tafel van Meubelfabriek Westra. Deze kwaliteitstafels vindt u alleen hier, rechtstreeks uit de fabriek naar uw woning. Geen tussenschakels en u betaald daardoor alleen voor de pure kwaliteit. Nog niet overtuigd? Kom dan eens langs in onze meubelfabriek en we laten u graag zien dat ambacht en productie in Nederland nog springlevend is!