Home » Tafels » Rechthoekige tafels » Beuken

Rechthoekige beuken tafels

Een rechthoekige beuken tafel geeft een warme uitstraling. Bovendien is een rechthoekige tafel uitermate geschikt voor een gezellige avond met vrienden of familie. Het biedt optimale ruimte voor iedereen om tafel. Laat u inspireren en stel uw ideale rechthoekige tafel zelf samen naar uw wens. Op die manier bent u er van verzekerd dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Mooi model gezien op onze website? Maar dan bijvoorbeeld een rechthoekige eiken tafel? Ook dat model kunnen we maken in beukenhout.

Bekijk hier enkele mogelijkheden van de beuken houten rechthoekige tafels:

Gurbe

Bekijk hier de tafel

Hylke

Bekijk hier de tafel

It kin skeef

Bekijk hier de tafel

Krús

Bekijk hier de tafel

Romte

Bekijk hier de tafel

Le havre staal

Bekijk hier de tafel

Heech

Bekijk hier de tafel

Krús lyts

Bekijk hier de tafel

It kin

Bekijk hier de tafel

Wybe

Bekijk hier de tafel

Klaas

Bekijk hier de tafel

Teake

Bekijk hier de tafel

Sterre

Bekijk hier de tafel

Beukenhout, zeer geschikt voor gezinnen!

Een rechthoekige tafel van beukenhout is zeer geschikt voor (grote) gezinnen. Beukenhout is zeer sterk en splintert niet. Tafels van Meubelfabriek Westra zijn 100% Fries, wij ontwerpen en produceren de tafels in onze eigenfabriek. Seriematige productie van tafels komt niet voor, iedere tafel wordt handmatig voor u gemaakt. Daarnaast kunt u samen met meubelontwerper Feico Westra Jr. zonder meerprijs, een tafel op maat laten ontwerpen. Ook dat is uniek en alleen te vinden bij Meubelfabriek Westra.

Doordat wij alles in eigen hand hebben en onze eigen vakmensen alles in eigen fabriek maken kunnen we ook uw meest uiteenlopende ideeën realiseren. Dus heeft u unieke wensen die afwijken van de standaard opties? Geen probleem. We zien uw reactie graag tegemoet.

Design by Feico Westra

“Iedere tafel is bijzonder en uniek, dat is nou eenmaal zo, want wij maken alles op maat en hebben geen seriematige productie.”

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Tafel Le Havre, wat een uitstraling!

Tafel Le Havre staal is één van de iconische tafels van Meubelfabriek Westra. Met zijn massief beuken rechthoek blad een eyecatcher in ieder interieur.

Bekijk deze tafel

Eigenzinnig beuken

We maken gebruik van zeer mooi beukenhout. Beukenhout van de hoogste plank zeg maar, kwalitatief hout en duurzaam verkregen. Dit ziet u direct terug in onze producten. De aanschaf van een spiksplinternieuwe rechthoekige beuken tafel is een investering en dan wilt u natuurlijk zeer goed geïnformeerd zijn. Door onze zeer ervaren en vakkundige mensen en vele jaren aan ervaring kunnen wij antwoord geven op al uw vragen.

Ook welkom zonder afspraak in onze fabriek

De beste manier om overtuigd te raken van de hoge kwaliteit van onze rechthoekige beuken tafels is natuurlijk om ze zelf persoonlijk te komen bekijken. Voel en ervaar de kwaliteit van onze tafels in onze showroom en stel de meest kritische vragen aan onze ervaren medewerkers. Een afspraak maken is niet nodig. Alleen wanneer u hele specifieke wensen heeft en wanneer u uw tafel persoonlijk samen met eigenaar en ontwerper Feico Westra raden we u aan om van te voren even een afspraak te maken; zo weet u zeker dat Feico Westra alle tijd heeft om uw ideale rechthoekige beuken tafel samen met u te ontwerpen ontwerpen.