Home » Tafels » Rechthoekige tafels

Rechthoekige tafels

De meest bekende vorm tafel van Nederland: de rechthoekige tafel. Een statement en zeer praktisch. Het biedt de meeste zitplaatsen en is ideaal om aan te werken. Bovendien kan een rechthoekige tafel tegen een muur geplaatst worden om ruimte te besparen. Wij produceren en verkopen drie typen rechthoekige tafels: rechthoekige noten tafels, boomstamtafels en rechthoekige eiken tafels. Stuk voor stuk op maat te produceren en verkrijgbaar met tientallen onderstellen en coatings. Denk dan aan een stalen poot maar ook houten poten zijn mogelijk. 

Maak hier een keuze uit onze categorieën:

Eiken

Rechthoekige eiken tafels

Noten

Rechthoekige noten tafels

Boomstam

bekijk de boomstamtafels

Beuken

Rechthoekig beuken tafels

Tafel naar wens?

Zonder meerprijs, maken wij uw tafel volledig op maat.

Rechthoek tafel kopen? Tijdloos en robuust!

Een rechthoekige tafel in combinatie met een stalen onderstel is een tijdloze en solide investering. Dit type tafel heeft een robuuste uitstraling en is mede daardoor tijdloos. De keuze tussen noten, eiken of boomstam is bepalend voor de uitstraling. Binnen deze drie hoofdgroepen heeft u nog tientallen productopties om uit te kiezen. Denk aan stalen poten, houten poten, een bies of coating. Daarnaast hebben we een aantal zeer exclusieve modellen, zoals de Haytop met de uitstraling van een kloostertafel.

Geniet van het praktische gemak van een rechthoekige tafel

Een rechthoekige tafel heeft als voordeel dat er rondom stoelen geplaatst kunnen worden. Ideaal wanneer er feestjes, etentjes of partijen zijn. Iets meer ruimte nodig? Dan schuif je een rechthoekige tafel eenvoudig in een hoek of tegen de muur. 

Design by Feico Westra

Alle rechthoekige tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Dat is bijzonder én uniek. Onze tafels kunt u alleen hier kopen.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Deze tafel is trending: Tafel Hylke

Met een blad van 4 centimeter massief eiken is tafel Hylke een van de mooiste industriele tafels verkrijgbaar bij Meubelfabriek Westra. Bovendien kunt u dit model exclusief bij ons kopen! Kijk eens goed naar de bijzondere stalen poot. Deze tafel wordt volledig in Nederland geproduceerd.

Vanaf 1.700 euro

Bekijk deze tafel

Rechthoekige tafels sinds 2005

Meubelfabriek Westra bestaat al sinds 2005. Een van de eerste tafels die wij produceerden was uiteraard rechthoekig: dit is een echte allemansvriend. Het staat goed, werkt praktisch en ziet er vooral heel mooi uit. Zelf ervaren wat een echte Westra tafel is? Kom dan eens langs in onze fabriek. Direct online bestellen kan uiteraard ook. Maak een keuze uit een van de rechthoekige tafels en u kunt deze direct configureren en afrekenen.