Home » Tafels » Ovale tafels » Op maat

Ovale tafel op maat

Wellicht bent u al een tijdje op zoek naar uw ideale ovale tafel. U heeft op veel websites gekeken en misschien al wat showroom bezocht maar het is nooit helemaal wat u zoekt; In dat geval is een ovale tafel op maat gemaakt dé oplossing voor u.
Alleen door uw ovale tafel op maat te laten maken door ervaren meubelmakers krijgt u precies de tafel waar u naar op zoek bent. Meubelfabriek Westra is specialist in ovale tafels op maat maken voor de kritische klant.

Op deze pagina kunt u zich laten inspireren door de ovale tafels die wij al op maat hebben gemaakt voor de vele klanten die u voor gingen. 
Wij nodigen u van harte uit om een keer langs te komen in onze showroom of een afspraak te maken met eigenaar en ontwerper Feico Westra om samen met hem uw droomtafel te ontwerpen en door ons uw ideale ovale tafel op maat te laten maken.

Laat u hier inspireren:

Deens ovale tafels

Bekijk alle Deens ovale tafels

Kiezelsteen tafels

Bekijk alle kiezelsteen tafels

Zwaard tafels

Bekijk alle zwaard tafels

Rechthoekige tafels

Bekijk alle rechthoekige tafels

Maatwerk tafels

Bekijk de mogelijkheden

Bijzet tafels

Bekijk alle bijzettafels

Salontafels tafels

Bekijk alle salontafels

Een ovale tafel op maat begint met het ontwerp

U heeft al veel inspiratie opgedaan en heeft zeer specifieke wensen over uw ideale ovale tafel. Dan is het de hoogste tijd om een afspraak te maken met eigenaar en ontwerper Feico Westra om hem uw ideale ovale tafel op maat te laten maken. 
vrijblijvend en zonder enige meerprijs kun u een afspraak maken met Feico Westra en samen met hem uw droomtafel ontwerpen.

Design by Feico Westra

Alle tafelbladen worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Een tafelblad wordt volledig maatwerk voor u gemaakt. Dat is bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Vrijblijvend en zonder extra kosten ontworpen

Maak vandaag nog een afspraak en ontwerp vrijblijvend samen met eigenaar en ontwerper Feico Westra vrijblijvend en zonder extra kosten uw ideale ovale tafel.

Maak een afspraak

Wij informeren u graag over ovale tafels op maat

U laat zich natuurlijk zo uitgebreid mogelijk informeren voordat u besluit een ovale tafels bij ons op maat te laten maken. Het is natuurlijk ook een belangrijke aankoop die nog vele jaren bij u in de eetkamer of keuken zal staan

Neem gerust contact met ons op

U kunt binnen de reguliere openingstijden gewoon binnenstappen om onze meubels persoonlijk te komen bekijken. Maar als u uw wensen wilt bespreken met ontwerper Feico Westra, en samen met hem uw ideale ovale tafel wilt ontwerpen, dan kunt u het beste even een afspraak maken