Home » Tafels » Ovale tafels » Fenix

Ovale Fenix tafels van Meubelfabriek Westra

Fenix is een plaatmateriaal voorzien van een nanotech coating. De toplaag is hierdoor zijdezacht en zeer sterk. Daarbij kunnen kleine krasjes worden weggewerkt met ons onderhoudspakket specifiek voor Fenix tafels. Een ovale Fenix tafel is hierdoor zeer duurzaam en geschikt voor tafels die intensief gebruikt worden.
Sla de retail over u koop uw ovale Fenix tafel direct bij de bron.

Maak hier een keuze uit onze collectie ovale Fenix tafels:

Le Quatre

Stel zelf samen

Le Havre

Stel zelf samen

Haytop

Stel zelf samen

Klaas

Stel zelf samen

Sterre

Stel zelf samen

Le havre

Stel zelf samen

Design by Feico Westra

Alle ovale Fenix tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Een Fenix tafel wordt geheel op maat voor u gemaakt. Dat is bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Frjemd

Stel zelf samen

Wybe

Stel zelf samen

Oars

Stel zelf samen

Krus

Stel zelf samen

Tafel naar wens?

Zonder meerprijs, maken wij uw tafel volledig op maat.

Krekt sa

Stel zelf samen

It kin

Stel zelf samen

Romte

Stel zelf samen

Hylke

Stel zelf samen

Jord

Stel zelf samen

Nuver

Stel zelf samen

Ovale Fenix tafels ambachtelijk gemaakt in eigen meubelfabriek

Onze focus ligt op maatwerk en dus doen wij alles zelf en hebben alles “in-house”. Omdat wij ook onze ovale Fenix tafels geheel in eigen beheer maken door de beste vakmensen kunnen wij voldoen aan al uw persoonlijke wensen. Hierdoor kunnen uw ovale fenix tafel in ieder gewenst formaat maken en combineren met ieder onderstel. Maar ook wensen die afwijken van de standaard zijn bij ons geen enkel probleem. Maak een afspraak, kom langs, en ontwerp vrijblijvend en zonder meerprijs uw ovale Fenix tafel samen met eigenaar en ontwerper Feico Westra. 

Ovale Fenix Tafel: in diverse kleuren

Op de afbeelding ziet u een ovale tafel met Fenix blad. Bovendien zijn de randen van de tafel met een facet rand afgewerkt. Hierdoor lijkt het blad slanker en sjieker. 

Plan een afspraak

Alles weten over onze ovale Fenix tafels?

ovale fenix tafels kom je niet iedere dag tegen. Het is daarom vanzelfsprekend dat u veel vragen heeft over wat fenix precies is en wat u kunt verwachten van een ovale fenix tafel; Wij geven u graag antwoord op al uw vragen en zelfs op de vragen waaraan u zelf wellicht nog niet had gedacht. Neemt gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom zodat we u op weg kunnen helpen naar uw ideale ovale Fenix tafel.

Zonder afspraak, stap gerust binnen

Tijdens de reguliere openingstijden kunt u gewoon binnen wandelen en de ovale Fenix tafel zelf bekijken, voelen, en beleven. Er is altijd iemand van onze ervaren medewerkers aanwezig die u kan helpen bij al uw vragen over onze ovale fenix tafel.
Heeft u unieke ideeën, en wilt u deze graag vrijblijvend en zonder meerprijs uitwerken samen met eigenaar en ontwerper Feico Westra? Dit is geen enkel probleem. Om er zeker van de zijn dat Feico Westra alle tijd voor u heeft is het wel het beste om van te voren even een afspraak te maken.