Home » Tafels » Ovale tafels

Ovale tafels van Meubelfabriek Westra

Onze ovale tafels worden gemaakt in Nederland in onze eigen meubelfabriek. Wilt u een ovale tafel op maat laten maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, al onze ovale tafels zijn maatwerk. Er zijn heel veel opties mogelijk, van kops eiken ovale tafels, massief eiken ovale tafel, ovale noten tafel tot bijvoorbeeld zwarte ovale tafels.

Daarnaast zijn er een aantal ovale tafels gemaakt van Fenix hout. Ovale Fenix tafels zijn voorzien van een meerlaagse coating en hebben een zeer harde toplaag. Bij Meubelfabriek Westra vind u voor ieder interieur een bijzondere ovale tafel met een bladdikte van 40mm, grote keuze in afmetingen, rand afwerkingen, kleur afwerkingen, en onderstellen. En dit kunt u allemaal zelf samenstellen. 

Ovale eiken tafels

Bekijk alle eiken tafels

Ovale noten tafels

Bekijk alle ovale noten tafels

Ovale beuken tafels

Bekijk alle ovale beuken tafels

Ovale kops eiken

Alle ovale kops eiken tafels

Ovale zwarte tafels

Bekijk alle ovale zwarte tafels

Ovale Fenix tafels

Alle exclusieve ovale tafels

Tafel naar wens?

Zonder meerprijs, maken wij uw tafel volledig op maat.

Ovale tafels rechtstreeks vanuit de meubelfabriek 

Als het Friese meubelmerk Westra en haar vakmensen ergens goed in zijn, dan is dat het maken van een ovale tafel. Elke week worden er ovale eiken tafels en walnoten ovale tafels verkocht en geproduceerd in het Friese Burgum. Al sinds 2005 is meubelontwerper een voorloper op de meest praktische ovale tafels. Ovale tafels worden gemaakt van massief hout, wij werken enkel met de beste kwaliteit hout en zorgen voor een grandioze afwerking. Zoekt u een exclusieve tafel? Ook hier zijn diverse ovale tafels beschikbaar. Denk aan de LeHavre (eiken ovale tafel met stalen poot) of de Flexion (eiken ovale tafel), twee zeer exclusieve ovale tafels.

Ovale tafel de trend van het jaar

De ovale tafel is met stipt bij Westra dé trend van het jaar en dit zal waarschijnlijk nog jaren zo blijven. Niet alleen tafelt het gezellige met een ovale tafel ook de organische vorm zorgt voor een uniek kunst in ieders huis. Ook word door een ovale tafel te kiezen het interieur speelser en opener van karakter. Daarnaast is een ovale vorm een echte blikvanger vaak in een interieur. Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren! Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via Whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

Design door Feico Westra

Alle ovale tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Een eettafel wordt volledig op maat voor u gemaakt. Dat is bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Deze tafel is trending: Tafel Frjemd

Volledig noten en een blad maar liefs 4 centimeter massief hout! Model Frjemd is ontworpen door Feico Westra en is nergens anders verkrijgbaar. Nu leverbaar vanaf €2.240,- (170x90cm)

Bekijk deze tafel

We vertellen u graag over onze ovale tafels 

Onze ovale tafels zijn er in zoveel verschillende afmetingen, soorten en met diverse poten dat we u ook graag te woord staan in onze showroom en meubelfabriek. Daar kunt u ook onze ovale tafels bekijken. Het blijft niet alleen bij bekijken, u kunt ook aanschuiven met een van onze design stoelen en een verse kop koffie bij deze ovale tafels. Het aanraken van het hout, het voelen en tot in detail bekijken van de afwerking is hier allemaal mogelijk. Dit is waar wij ons onderscheiden. Bovendien kunt u vanuit onze showroom ook onze meubelfabriek in kijken waar alle ovale tafels worden geproduceerd.

Zonder afspraak, stap gerust binnen

Gewoon vrij binnenwandelen in onze showroom in Burgum. U bent verzekerd van een beleving in de wereld van Westra. Onze adviseurs heten u van harte welkom en als klant geven we u dan ook graag een rondleiding door de meubelfabriek. In de showroom staan de populairste modellen en bijna ook de gehele stoelcollectie.