Home » Tafels » Kiezelsteen tafels » Noten

Noten kiezelsteen tafel

De noten kiezelsteen tafel combineert het warme en prestigieuze van amerikaans notenhout met de organische en interessante kiezelsteen vorm. Dat maakt onze noten kiezelsteen tafels ideaal voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Maak hier een keuze uit onze collectie noten kiezelsteentafels:

Le havre staal

Stel zelf samen

Le Havre

Stel zelf samen

Le Quatre

Stel zelf samen

Wybe

Stel zelf samen

Sterre

Stel zelf samen

Nuver

Stel zelf samen

Krus lyts

Stel zelf samen

Krus

Stel zelf samen

Krekt sa

Stel zelf samen

Klaas

Stel zelf samen

It kin

Stel zelf samen

Hylke

Stel zelf samen

Frjemd

Stel zelf samen

Ambachtelijk gemaakte noten kiezelsteen tafels

Al onze meubels worden gemaakt in onze eigen meubelfabriek in Burgum, Fryslân.
Hier wordt iedere noten kiezelsteen tafel op ambachtelijke wijze gemaakt door ervaren vakmensen. Bent u nieuwsgierig naar waar uw noten kiezelsteen vandaan komt en wie hem maakt? Kom dan langs en neem een kijkje bij ons in de meubelfabriek

De mooiste noten kiezelsteen tafel

De mooiste noten kiezelsteen tafel is natuurlijk die van u. En daarvoor moet hij voldoen aan al uw wensen zodat hij niet alleen perfect in uw interieur past, maar u er ook lange tijd trots op zult blijven. Doordat wij alles in eigen hand hebben kunnen wij u een sterk staaltje maatwerk leveren en dan bent u ervan verzekerd dat uw noten kiezelsteen tafel precies zo wordt zoals u hem wilt hebben.

Design by Feico Westra

Alle noten kiezelsteen tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Iedere noten kiezelsteen tafel wordt volledig voor u op maat gemaakt.
Dit maakt uw ovale noten tafel bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Deze tafel is trending: Kiezelsteen tafel Le Havre staal

Volledig noten en een kiezelsteen blad maar liefs 4 centimeter massief hout! Model Le Havre is ontworpen door Feico Westra en is nergens anders verkrijgbaar. Nu leverbaar in noten vanaf € 2.240,- euro.

Bekijk deze tafel

Alles over noten kiezelsteen tafels

Het kopen van een nieuwe noten kiezelsteen tafel is natuurlijk niet zomaar iets.
Daarom begrijpen wij dat u zich eerst goed wil laten informeren voordat u een noten kiezelsteen tafel laat maken. Dit is geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op of kom langs; Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over noten kiezelsteen tafels en hebben een vakkundig antwoord op al uw vragen; ook op de vragen waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht
Schroom niet en neem contact met ons op.

Zonder afspraak, stap gerust binnen

Het is niet nodig om een afspraak te maken; U kunt bij ons tijdens de reguliere openingstijden gewoon binnenwandelen. Wanneer u echter samen met eigenaar en ontwerper Feico Westra uw ideale noten kiezelsteen tafel wilt ontwerpen raden we aan om toch even een afspraak te maken. Een afspraak maken kan door een e-mail te sturen, te bellen, of door het invullen van een formulier op onze contact pagina.