Home » Tafels » Kiezelsteen tafels

Kiezelsteen tafels

Kiezelsteen tafels danken de naam aan de kiezelstenen die u op vele stranden kunt vinden. Deze kiezelsteen tafels hebben een bijzonder mooie en organische vorm, combineer dit met een poot uit de collectie van Feico Westra Jr. en je hebt een geweldige tafel. De unieke vorm van onze kiezelsteen tafels zult u nergens anders vinden. De kiezelsteen tafel is ook verkrijgbaar in Fenix, een keiharde toplaag maar zijdezacht aan de hand. Bij een kiezelsteen tafel komt een donkere kleur ook geweldig tot zijn recht, een kiezelsteen tafel van notenhout ziet er dan ook geweldig uit in iedere ruimte.

Maak hier een keuze uit onze categorieën:

Eiken kiezelsteen tafel

Bekijk eiken kiezelsteen tafels

Noten kiezelsteen tafel

Bekijk alle kiezelsteen tafels

Beuken kiezelsteen tafel

Alle beuken kiezelsteen tafels

Zwarte kiezelsteen tafel

Alle zwarte kiezelsteen tafels

Fenix kiezelsteen tafel

Alle Fenix kiezelsteen tafels

Tafel naar wens?

Zonder meerprijs, maken wij uw tafel volledig op maat.

Kiezelsteen tafel wint aan populariteit

Een paar jaar geleden waren ronde tafels en rechthoekige tafels eigenlijk de meest verkochte tafels bij Meubelfabriek Westra. Sinds een paar jaar zien we steeds vaker dat mensen kiezen voor een meer uitgesproken vormen zoals de kiezelsteen tafel. Op de foto een tweetal sprekende voorbeelden van hoe mooi de afwijkende vorm van een kiezelsteen tafel kan zijn.

Design by Feico Westra

Alle kiezelsteen vorm tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Wij maken alles maatwerk voor u klaar in onze meubelfabriek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Noten kiezelsteenvorm tafel

Deze tafel is uniek in zijn soort! Met een geweldige stalen poot (Sterre) en het notenhouten blad gaat u deze nergens anders tegenkomen. 

Bekijk noten tafels

Kiezelsteen vormige tafels

Wij produceren jaarlijks meerdere kiezelsteen tafels en ze zijn ook te vinden in onze showroom. De tafels van Meubelfabriek Westra worden door ons zelf ontworpen en geproduceerd in de fabriek. U bent ook van harte welkom om te komen kijken in onze showroom, deze grenst aan onze meubelfabriek en u kunt het maakproces ook direct bekijken. Iedere kiezelsteen tafel wordt dan ook grotendeels handgemaakt door onze houtbewerkers.

Zonder afspraak, stap gerust binnen

Wij vinden het belangrijk dat u kunt zien, beleven en zelfs ruiken hoe een kiezelsteen tafel wordt gemaakt. Houtbewerking is een ambacht en daar zijn er nog maar weinig van in Nederland. Wij zijn dan ook een van de laatste ambachtelijke tafelfabrieken van het land. Kom gerust langs zonder afspraak om onze kiezelsteen tafels persoonlijk te beleven.