Home » Tafels » Exclusieve tafels » Uniek industrieel » Kruispoot

Industriele kruispoot tafels

Als u op zoek bent naar een trendy tafel met ultieme beenruimte die ook nog eens zeer stabiel is, dan is het het begrijpelijk dat u op zoek bent naar een industriële kruispoot tafel. Wij bieden eindeloze mogelijkheden om uw ideale industriële kruispoot tafel samen te stellen.

Maak hier een keuze uit onze rechthoekige eiken tafels

Ovaal eiken

Bekijk industriële kruispoot tafel

Rechthoekig eiken

Bekijk industriële kruispoot tafel

Deens-ovaal eiken

Bekijk industriële kruispoot tafel

Deens-ovaal noten

Bekijk industriële kruispoot tafel

Rechthoekig noten

Bekijk industriële kruispoot tafel

Rechthoekig beuken

Bekijk industriële kruispoot tafel

Rechthoekig beuken

Bekijk industriële kruispoot tafel

Ambachtelijk gemaakte rechthoekige eiken tafels.

Al onze rechthoekige eiken tafels worden op ambachtelijke wijze gemaakt in onze meubelfabriek te Burgum. Iedere tafel is uniek en afgestemd op de wensen van de klant. In onze webshop kunt u kiezen uit vele opties voor uw rechthoekige eiken tafel; hierdoor weet u zeker dat uw tafel perfect in uw interieur past. Doordat wij alles in eigen hand hebben en onze eigen vakmensen alles in eigen fabriek maken kunnen we ook uw wildste ideeën realiseren. Dus heeft u unieke wensen die afwijken van de standaard opties? Dit is geen probleem bij Meubelfabriek Westra; neem vrijblijvend contact met ons op en en bespreek uw wensen zonder meerprijs hoogstpersoonlijk met eigenaar en ontwerper Feico Westra. Uw ideale rechthoekige eiken tafel is in goede handen bij onze vakkundige meubelmakers.

Design by Feico Westra

Alle rechthoekige eiken tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Deze rechthoekige eiken tafel wordt volledig op maat voor u gemaakt. Dat maakt de tafel bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Deze tafel is trending: Tafel Le Vinn

Volledig eiken en een blad maar liefs 4 centimeter massief hout! Model Le Vinn is ontworpen door Feico Westra en is nergens anders verkrijgbaar. Nu leverbaar vanaf 1.610 euro (160x80cm).

Bekijk deze tafel

We vertellen je graag alles over onze rechthoekige eikenhouten tafels

De aanschaf van een spiksplinternieuwe rechthoekige eiken tafel is een investering en dan wilt u natuurlijk zeer goed geïnformeerd zijn. Door onze zeer ervaren en vakkundige mensen en vele jaren aan ervaring kunnen wijnantwoord geven op al uw vragen. Zelfs op vragen waar u zelf misschien nog niet eens over nagedacht had. Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u uitgebreid informeren. Zo bent u er van verzekerd dat uw rechthoekige eiken tafel een investering is waar u geen spijt van zult krijgen.

Stap gerust binnen zonder afspraak

De beste manier om overtuigd te raken van de hoge kwaliteit van onze rechthoekige eiken tafels is natuurlijk om ze zelf persoonlijk te komen bekijken. Voel en ervaar de kwaliteit van onze rechthoekige eiken tafels in onze showroom en stel de meest kritische vragen aan onze ervaren medewerkers. Een afspraak maken is niet nodig. Alleen wanneer u hele specifieke wensen heeft en wanneer u uw tafel persoonlijk samen met eigenaar en ontwerper Feico Westra raden we u aan om van te voren even een afspraak te maken; zo weet u zeker dat Feico Westra alle tijd heeft om uw ideale rechthoekige eiken tafel samen met u te ontwerpen ontwerpen.

Maak een afspraak met Feico Westra