Home » Tafels » Deens ovaal tafels

Deens ovaal tafels

Veel mensen vragen zich af wat een Deens ovaal tafel is. Wij beschrijven het vaak als een mix van een rechthoekige en ovale tafel. Een Deens ovale tafel is populair, het biedt de ruimte van een rechthoekige tafel maar de organische vorm van een ovale tafel. Bovendien zit iedereen aan de Deens ovaal tafel iets meer naar elkaar toe met de gezicht door de vorm, dat maakt de tafel tot een bijzonder exemplaar. De tafel is bovendien erg populair en wij zien de afgelopen jaren steeds meer een toename in de verkoop van deze vorm. Niet voor niets is de Deens ovaal tafel populair onder grote gezinnen of wanneer er gasten bij elkaar komen. De vorm leent zich namelijk uitstekend om op de uiteinden nog twee stoelen aan te schuiven.

Eiken Deens Ovaal

Bekijk alle deens eiken tafels

Noten Deens Ovaal

Bekijk alle deens noten tafels

Beuken Deens Ovaal

Bekijk alle deens beuken tafels

Zwarte Deens Ovaal

Bekijk alle deens zwarte tafels

Fenix Deens Ovaal

Bekijk alle deens ovale tafels

Tafel naar wens?

Zonder meerprijs, maken wij uw tafel volledig op maat.

Koop de Deens ovaal tafel rechtstreeks bij de producent

Lever niet in op kwaliteit en koop de tafel rechtstreeks bij de producent. Meubelfabriek Westra produceert de tafels in eigen fabriek, in alle gewenste houtsoorten. Denk hierbij aan een Noten Deens Ovaal Tafel of Eiken Deens Ovaal Tafel. U kunt ook kiezen voor een Deens ovaal  tafel met Fenix, deze afwerking is keihard maar voelt zijdezacht aan. Het is een uitermate geschikte ondergrond voor dit model tafel.

Een heel praktisch model

Een Deens ovaal tafel is heel praktisch. Op de uiteinden schuift u eenvoudig nog twee stoelen aan, hierdoor wordt een 4 persoonstafel in een handomdraai direct een 6 persoonstafel. Bovendien kan de tafel door zijn vorm ook tegen een wand geplaatst worden als er ruimte benodigd is. 

Design by Feico Westra

Alle Deens ovaal tafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Dat is bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Productie Deens ovaal tafel

De productie van Deens ovale tafels doen we in eigen fabriek. Op de foto ziet u de houtbewerkers van Westra werken aan een ovale tafel gemaakt voor de brandweer uit Burgum. Deze wordt volledig op maat gemaakt, net als iedere Deens ovaal tafel.

Deens ovaal tafel op maat laten maken?

Uiteraard kunt u bij Meubelfabriek Westra een Deens ovaal tafel op maat laten maken. Iedere afmeting is mogelijk, wij zagen ze op maat in onze eigen fabriek. Lijkt het u leuk om de mogelijkheden eens te bekijken en te bespreken? Stap dan gerust eens binnen in onze fabriek, dit kan zonder op afspraak gewoon op openingstijden. Geniet van de voorbeelden, de geuren van het hout en maak kennis met de houtbewerkers. 

Zonder afspraak, stap gerust binnen

Deens ovaal tafels worden met regelmaat gemaakt en er staan vrijwel altijd een aantal modellen in onze showroom. Bekijk, voel en geniet van onze Deens ovaal tafels: tevreden over de geweldige kwaliteit? Dan kunt u direct eentje bestellen en op maat laten produceren. Wij leveren bovendien door geheel Nederland. In onze showroom staan ook rechthoekige tafels, ronde tafels en ovale tafels.