Home » Tafels » Bijzettafel

Bijzettafel van Meubelfabriek Westra

Een bijzettafel draagt significant bij aan het karakter van je interieur. Ook al zijn ze kleiner dan uw andere meubels, een bijzettafel kan uw interieur maken of breken. Daarom is het begrijpelijk dat u een vakkundig gemaakte bijzettafel wilt hebben die precies voldoet aan uw wensen. En dat kan kan eigenlijk maar op één manier: Uw bijzettafel op maat en naar wens laten maken door ware vakmensen. neem hier een kijkje naar wat wij te bieden hebben en schroom zeker niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken met Feico Westra om uw specifieke persoonlijke wensen vrijblijvend en zonder meerprijs te komen bespreken en ontwerpen. Zo bent u verzekert dat uw interieur wordt verrijkt met uw ideale bijzettafel.

Maak hier een keuze uit onze bijzettafels:

Tjibbe

Bekijk hier

Lomba

Bekijk hier

Aantje

Bekijk hier

Wietze

Bekijk hier

Auke

Bekijk hier

Robbie

Bekijk hier

Nuance

Bekijk hier

Kay

Bekijk hier

Tafel naar wens?

Zonder meerprijs, maken wij uw tafel volledig op maat.

Bijzettafels gemaakt in onze eiken meubelfabriek.

Wij maken onze bijzettafels uitsluitend met het beste massieve hardhout zoals eiken en noten en dat allemaal in onze eigen meubelfabriek in het Friese Burgum. Wij doen alles zelf van ontwerp van de bijzettafel tot verkoop en van het maken van de meubel tot de bezorging. Op die manier kunnen we een volledig maatwerk leveren en bent u er zeker van dat uw bijzettafels 100% voldoet aan uw wensen. 

Design by Feico Westra

Alle bijzettafels worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Een bijzettafel wordt volledig op maat voor u gemaakt. Dat is bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

De allermooiste bijzettafels? Die laat je natuurlijk maken door Meubelfabriek Westra

Wij ontwerpen alle bijzettafels in eigen huis. Zoekt u iets exclusiefs? Iets wat u nergens anders tegen gaat komen? Dan bent u nu aan het juiste adres. Kom langs of neem contact op.

We helpen u graag met het kiezen van de ideale bijzettafel.

Er zijn zo ontzettend veel salontafels te verkrijgen dat je er duizelig van kunt worden. Wij zien een hele hoop klanten binnenkomen met keuzestress. Aan ons om u wat wegwijs te maken in de wereld van de bijzettafels. Heeft u een idee wat voor salontafel u ongeveer wilt maar ziet u het nog niet helemaal helder voor u, of kunt u deze salontafel niet vinden in andere winkels? Of misschien weet u niet helemaal zeker wat wel of niet past in uw interieur? Wij helpen u graag op weg. Maak een afspraak met Feico Westra, of kom gewoon eens binnenvallen; door vele jaren aan ervaring is de kans zeer groot dat we u verder kunnen helpen met het kiezen én maken van uw ideale bijzettafel.

Wel of geen afspraak; kom gerust langs.

Wanneer u uw persoonlijke wensen voor uw bijzettafel wilt bespreken, of wanneer u zich wilt laten informeren, dan kunt u gerust langskomen bij ons in de showroom. Als u er zeker van wilt zijn dan eigenaar en ontwerper Feico Westra aanwezig is, dan kunt u het beste even een afspraak maken. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom, ook als u zonder afspraak even langs wilt komen.