Home » Tafelbladen » Ovaal tafelblad

Ovaal tafelblad

Naast dat een ovaal tafelblad natuurlijk een prachtige vorm heeft, heeft een ovaal tafelblad ook het praktische voordeel dat iedereen aan tafel elkaar goed kan zien.
Ook biedt een ovaal tafelblad meer ruimte rond de tafel door het ontbreken van de rechte hoeken van de traditionele tafel.
Koopt u uw ovale tafelblad online, dan bent u verzekert van een snelle levertijd en blijft u genieten van onze betrouwbare service en garantie van Meubelfabriek Westra.

Kies hier uw ovale tafelblad:

Ovale tafels

Bekijk alle ovale tafels

Ronde tafels

Bekijk alle ronde tafels

Deens ovale tafels

Bekijk alle Deens ovale tafels

Kiezelsteen tafels

Bekijk alle kiezelsteen tafels

Zwaard tafels

Bekijk alle zwaard tafels

Rechthoekige tafels

Bekijk alle rechthoekige tafels

Maatwerk tafels

Bekijk de mogelijkheden

Bijzet tafels

Bekijk alle bijzettafels

Salontafels tafels

Bekijk alle salontafels

Wij maken uw ovaal tafelblad in onze eigen meubelfabriek

Doordat wij alles van ruwe plank tot eventuele bezorging van uw tafelblad in eigen hand hebben kunnen we het perfecte maatwerk leveren. Geen ovaal tafelblad is te groot; geen idee te wild. Wilt u graag weten waar uw ovale tafelblad gemaakt wordt, kom dan gerust langs in onze showroom en neem een kijkje in de fabriek.

Design by Feico Westra

Ieder tafelblad wordt stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Een ovaal tafelblad wordt volledig maatwerk voor u gemaakt. Dat is bijzonder én uniek.

feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Deze tafel is trending: Tafel Etratat

Volledig eiken en een blad maar liefs 4 centimeter massief hout! Model Etratat is ontworpen door Feico Westra en is nergens anders verkrijgbaar. Nu leverbaar vanaf 1.375 euro (90cm).
Bekijk deze tafel
Massief eikenhouten ronde eetkamer tafel

We vertellen je graag alles over een ovaal tafelblad

Meubelfabriek Westra ontwerpt ieder ovaal tafelblad in eigen meubelfabriek.
Wanneer u kiest voor een afwerking met onze olie of lak dan is er geen speciaal onderhoud nodig voor onze tafelbladen, alleen een vochtige doek met warm water.
Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail, telefoon, of whatsapp

Zonder afspraak, stap gerust binnen

U kunt tijdens de reguliere openingstijden gewoon binnen wandelen en ervaren wat echte kwaliteit is. Er staan vele tafels opgesteld en door een groot panorama raam in de showroom kunt u zien hoe uw ovale tafelblad gemaakt wordt.
Wilt u graag samen met Feico Westra uw unieke wensen bespreken en terplekke uw ideale ovale tafelblad ontwerpen, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken via e-mail, telefoon, of whatsapp.