Home » Tafelbladen

Tafelbladen

In onze eigen meubelfabriek in Burgum maken we dagelijks vele massief houten tafels. Maar ook voor losse tafelbladen van hoge kwaliteit kunt u het beste bij ons terecht. Kies hier uw gewenste tafelblad en neem een kijkje naar de vele opties. Heeft uw unieke wensen voor uw ideale tafelblad, neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen voor uw tafelblad te bespreken. Wij kunnen ieder tafelblad op maat voor u maken.

Maak hier een keuze uit onze categorieën:

Ovale tafels

Bekijk alle ovale tafels

Ronde tafels

Bekijk alle ronde tafels

Deens ovale tafels

Bekijk alle Deens ovale tafels

Kiezelsteen tafels

Bekijk alle kiezelsteen tafels

Zwaard tafels

Bekijk alle zwaard tafels

Rechthoekige tafels

Bekijk alle rechthoekige tafels

Maatwerk tafels

Bekijk de mogelijkheden

Bijzet tafels

Bekijk alle bijzettafels

Salontafels tafels

Bekijk alle salontafels

Wij maken tafelbladen in onze eigen meubelfabriek

Doordat wij alles van ruwe plank tot eventuele bezorging van de tafelbladen in eigen hand hebben kunnen we het perfecte maatwerk leveren. Geen tafelblad is te groot; geen vorm is te gek. Wilt u graag weten waar uw tafelblad gemaakt wordt, kom dan gerust langs in onze showroom en neem een kijkje in de fabriek waar uw tafelblad gemaakt wordt.

Design by Feico Westra

Alle tafelbladen worden stuk voor stuk ontworpen door meubelontwerper Feico Westra. Een tafelblad wordt volledig maatwerk voor u gemaakt. Dat is bijzonder én uniek.
feico westra

“Graag tot ziens in onze unieke meubelfabriek”

Deze tafel is trending: Tafel Etratat

Volledig eiken en een blad maar liefs 4 centimeter massief hout! Model Etratat is ontworpen door Feico Westra en is nergens anders verkrijgbaar. Nu leverbaar vanaf 1.375 euro (90cm).
Bekijk deze tafel
Massief eikenhouten ronde eetkamer tafel

We vertellen je graag alles over onze tafelbladen

Meubelfabriek Westra ontwerpt en produceert in eigen meubelfabriek de bijzondere en karakteristieke ovale eikenhouten tafels.
Wanneer u kiest voor een afwerking met onze olie of lak dan is er geen speciaal onderhoud nodig voor onze tafelbladen, alleen een vochtige doek met warm water.
Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail, telefoon, of whatsapp

Zonder afspraak, stap gerust binnen

U kunt tijdens de reguliere openingstijden gewoon binnen wandelen en ervaren wat echte kwaliteit is. Er staan vele tafels opgesteld en door een groot panorama raam in de showroom kunt u zien hoe de tafelbladen gemaakt worden.
Wilt u graag samen met Feico Westra uw unieke wensen bespreken en terplekke uw ideale tafelblad ontwerpen, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken via e-mail, telefoon, of whatsapp.