tafel laten opknappen

Een eettafel is een gebruiksvoorwerp maar tevens is het ooit een investering geweest voor in je interieur, die mooie design tafel word naar mate u hem gebruikt er vaak niet mooier op de eerste vlek bijvoorbeeld scherm je af met een leuk kleedje of een vaas met bloemen en dan komen er over een tijd steeds meer krasjes en vlekken bij en dat stoort. En daar willen we u graag bij helpen omdat op te lossen.

Tafelblad of hele tafel schuren
Meubelfabriek Westra heeft niet alleen een groot productie capaciteit in de meubelfabriek in Burgum om nieuwe meubels te maken maar we restaureren ook massief houten meubels. Door meubels een nieuwe kans te geven bent u niet alleen duurzaam bezig maar het is ook vaak zo dat je van oude bestaande tafelbladen bv zelfs een nieuwe vorm kan maken, maar goed terug over het proces.

Breedbandschuurmachine
In onze meubelfabriek staat een zogenaamde Breedbandschuurmachine die houten tafelbladen tot wel 1300mm breed kan schuren en super vlak ook nog. De bladen zien er als ze eruit komen weer als nieuw uit.

Afwerking in de meubelmakerij van Westra
Is het blad geschuurd door de Breedbandschuurmachine gaat het blad naar de meubelmakerij toe waar een gespecialiseerde meubelmaker de zijranden de kopse kant rand schuurt en de scherpe randen afwerkt. Uw tafel knapt na het breedbandschuren en de zijranden al enorm op en het houten blad is dan al eigenlijk weer nieuw.

Krasjes en putjes en alleen massief houten bladen
Naast het vlakschuren onder de grote schuurmachine en het blad in handen is genomen door een meubelmaker is er nog een groot voordeel alle kleine putjes en krasjes zijn ook direct weg! We kunnen bovenstaande alleen met echte massief houten bladen verwerken!

Afwerking/behandeling tafel
De tafel is weer als nieuw, maar nu komt het tot slot moet er ook een behandeling op voor het beschermen van uw nieuwe tafel, wij gebruiken hier Rubio Monocoat voor of skylt lak. De Rubio Monocoat is de voordeligste afwerking en kan je in vele pigment kleuren krijgen de Skylt lak daarin tegen verwerken we alleen met de matte 2 component.

Prijzen voor het opknappen van uw tafel

€320,- incl. btw (schuren en opknappen blad)

€100,- incl. btw (Meerprijs Oliën Rubio Moncoat)

€150,- incl. btw (Meerprijs Matte skylt lak)

€250,- incl. btw (Ophalen en weer bezorgen)

Onze meubelfabriek in Burgum
Onze Breedbandschuurmachine en onze meubelfabriek staat in Burgum, daar zal uw tafel wel naar toe moeten om hem te behandelen. Dat kan u zelf doen, onze meubelmakers helpen u bij het in en uitladen. Maar u kan het ook door ons laten uitbesteden. Wij regelen dan in principe alles voor u!

Feico & Sandra Westra

Team WESTRA