Tafel laten maken

tafel laten maken

Wil je een tafel laten maken door een meubelmaker? Ons team van meubelmakers zijn expert in het maken van tafels op maat. Elke tafel is bij ons maatwerk en tuurlijk we maken er soms 50 dezelfde tafels tegelijk maar verder zijn letterlijk alle tafels maatwerk.

Tafel laten maken door vakkundige meubelmakers

Stuk voor stuk zijn onze meubelmakers experts in het maken van tafels van massief eiken en Amerikaans walnoten hout. Wil je er eentje in Esdoorn of Iepenhout gaan we ook regelen want zelfs die houtsoorten werken we wekelijks mee. Onze meubelmakers zijn allemaal geschoold via mbo scholen de 1 heeft een meubelmakers opleiding achter de rug jaren geleden de ander is meester meubelmaker het zijn stuk voor stuk ons meest  bijzondere kapitaal in de meubelfabriek. Hierom zorgen we er ook voor dat de meubelfabriek tiptop in orde is.

Proffesionele machines is het halve werk.

Meubelfabriek Artisew is voorzien van de meest moderne machines op het gebied van massief hout bewerking. Nieuwe schaafmachines die geruisloos zijn met o.a. grote breedbandschuurmachine voor een topkwaliteit schuurwerk voor de houten bladen en noem maar op. Het is het halve werk want het echte werk komt daarna.

Meubelmakerij is nog puur ambacht.

Voor een tafel laten maken door onze meubelmakers hebben wij na het machinaal houtbewerken een echte meubelmakerij waar meubelmakers en meester meubelmakers jou tafel op maat maken. Van kleine tafels tot tafels van 20 meter lang massief eiken de vakmensen redden ermee. Op ouderwetse wijze produceren zij de meest mooie tafels die klanten laten maken.

Tafel laten maken hoe werkt dit bij jullie?

Wil je een tafel op maat laten maken, dan nodigen we je graag uit in onze showroom hier staan al diverse modellen klaar voor inspiratie maar uiteraard gaan we graag met je om tafel om een tafel te laten maken. Eerst het ontwerp, de details zoals afwerking etc en daarna kunnen wij zelfs een 3D tekening maken geheel kosteloos. Want wij rekenen niks extra’s voor een tafel te laten maken bij ons die afwijkt van het standaard.

Kom dus gerust een gezellig langs in de showroom we laten je graag ook dan direct de fabriek zien.

FeicoJr.Westra & Sandra Westra

Team Westra-interieur-Artisew