Showroom Burgum

Burgum, Friesland, de winkel waar je nog ouderwets en gezellig je kan laten inspireren en adviseren.

Wandel binnen zonder afspraak en bezoek onze unieke meubelwinkel net boven Drachten in het mooie Friesland. Veel mensen kopen online op onze website een uniek meubelstuk maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat u de tafel, stoel of kast even wil aanraken, of lekker aan die eiken of noten eettafel wil zitten. De materialen in het echt wil zien en de kleuren direct kunnen bekijken. Wij staan voor u klaar en we laten u genieten van een kopje koffie. 

Showroom Burgum.

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste smaak kiest, eikenhout of juist notenhouten wil als basis voor uw ideale eettafel? of die schitterende stoel even uit testen in het echt kom dan vooral langs en loop vrij binnen we geven u daarnaast graag een passend advies over onze meubels.

Meubelfabriek aangrenzend aan de showroom

Een bezoek aan onze showroom betekend direct dat u verzekerd bent van een omgeving waar meubelmakers vele tientallen meubels per week op maat maken. De enige meubelfabriek in het Noorden laat u waarschijnlijk glimlachen en een beeld geven van de hoge kwaliteit en vakmanschap die u aantreft in Burgum.

Feico en Sandra Westra

U zal waarschijnlijk meubelontwerper Feico Westra of zijn vrouw aantreffen in de showroom van Burgum. Zij zijn eigenaar en zitten boordevol passie niet alleen over de unieke meubels maar ook juist over hoe ze gemaakt worden in Friesland.

  Direct contact via het contact formulier

  Wilt u graag een showroom bezoek afspraak maken vul dan hiernaast het formulier in binnen 48uur reactie via de Email.

  Of heeft u een andere vraag over een product of website? Vult u dan ook het formulier in uw gegevens worden veilig behandeld en beantwoord door één van onze medewerkers van Meubelfabriek Westra.

  Hoe werkt het?  Als u het contact formulier invult met uw vragen krijgen wij een automatisch Email bericht en kunnen wij snel uw vragen beantwoorden via onze Email. 

  Openingstijden:

  • Maandag: Gesloten (op afspraak mogelijk)
  • Dinsdag: 10-17uur 
  • Woensdag: 10-17uur 
  • Donderdag: 10-17uur  
  • Vrijdag: 10-17uur 
  • Zaterdag: 10-16uur 
  • Zondag: Gesloten
  • Route via Google naar onze showroom

  Kom langs bij Westra Burgum

  Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

  9251GA Burgum

  Tel: 0511 40 2559

  Email: Info@meubelfabriekwestra.nl

  De Kofje stjit klear.!

  Kom ook langs! 

  Vriendelijk personeel, deskundig advies en oprechte interesse in de klant.! Wij stellen graag een tafel of kast met u samen. Zoekt u een leuke set design stoelen adviseren wij u graag met de kleuren en modellen.

  Kom ook langs en ervaar onze gastvrijheid en de enorme passie voor het ambacht meubel maken. Veelal geven wij een rondleiding voor onze klanten door de meubelfabriek. Een ervaring die u niet snel zult vergeten.