Showroom meubelfabriek westra

Wees van harte welkom om onze showroom te bezoeken, bij de ingang even uw handen desinfecteren pompje staat klaar en 1,5 m afstand van elkaar dan komt het helemaal goed.!

Bij de ingang van de showroom vragen wij u om onze desinfectie te gebruiken i.v.m. COVID-19

BEZOEK ONZE SHOWROOM

IN BURGUM

Openingstijden

  • Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 – 17.00
  • Zaterdag 10.00 – 16.00

Neem contact op:

FeicoJr. Westra

Meubelmaker/ontwerper tevens directeur-eigenaar Meubelfabriek Westra BV

Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe showroom.

Bezoek onze showroom waar tal van FeicoJr.Westra zijn unieke tafel ontwerpen staan opgesteld naast een brede collectie leren stoelen.

Overtuig uzelf met o.a.

Bovenstaande zijn een paar voorbeelden die u kunt aantreffen uiteraard staan er meerdere modellen en met een rondleiding door de fabriek worden er altijd ideeën gecreëerd.

Naast onze collectie tafels hebben we een splinternieuwe collectie leren stoelen te staan om van te smullen. Combinaties met leer en wol is op dit moment ook erg in trek en we hebben een wand vol grote leerstalen met kleur in onze ontwerpstudio.

Naast tafels en eetkamerstoelen zijn we expert in het ontwerpen en maken van op maat gemaakte boekenkasten – dressoir en tv kasten.

Wil je graag met meubelontwerper FeicoJr. Westra zelf aan tafel maak dan een afspraak en vul hiernaast het contact formulier in.! Hij maakt graag samen met u een uniek ontwerp direct een 3D tekening helemaal kosteloos in zijn ontwerpstudio.

Kom langs in onze showroom en verbaas u over de mogelijkheden.

Gratis parkeren op eigen terrein

Koffie staat klaar.

Het unieke bedrijf is gevestigd in het Friesche Burgum vlakbij Drachten aan de nieuwe centrale as. Een bezoek van uit het zuiden of midden van het land is prima te combineren met een bezoek aan Lauwersoog d.m.v. de nieuwe centrale as. Bezoekt u onze showroom dan zijn er in Burgum zelf diverse lunchrooms en restaurants te vinden.
Met behulp van Whatsapp (groene knop links onder elke pagina kunnen wij u ook zo leiden naar ons adres in Burgum mocht u het niet kunnen vinden.

We verwelkom u graag in onze nieuwe showroom en meubelfabriek.

Ga naar de webwinkel

De Kofje stjit klear.!