Kom ook langs in de showroom voor een eethoek set

Complete eethoek set

Zoekt u een eettafel met een set design stoelen. Wij adviseren u graag in onze showroom, we hebben kleurstalen en vele design stoelen te staan u zal bijna altijd slagen in onze showroom. Combineer de stoelen met een unieke Westra tafel dan geven we u een speciale korting. Daarnaast leveren wij altijd zelf deze unieke complete eethoek sets.

Alles in Nederland gemaakt, de tafels maken we zelf de stoelen worden ook 100% in Nederland gemaakt dit is voor ons een pré dat alles in Nederland word gemaakt. Hierdoor is 100% kwaliteit gewaarborgd. Feico en Sandra Westra heten u van harte welkom in de showroom in Burgum.

Bekijk hier de hele collectie ⇒

Sfeer foto’s

Elk interieur is uniek en anders dan andere onderstaande foto’s geven een beeld hoe het bij u thuis zou kunnen staan het type stoel of juist de kleur wat aanspreekt. Wij ontwerpen en produceren in eigen fabriek in Friesland unieke eetkamertafels vaak al standaard op maat.

Hier horen ook unieke stoelen bij vinden wij, al onze stoelen op deze pagina staan ook opgesteld in onze nieuwe showroom bij de meubelfabriek. De stoelen worden ook stuk voor stuk op maat gemaakt in Nederland dus geen buitenlands product die goedkoop gemaakt zijn maar echte ambachtelijke Nederlandse stoelen.

Bekijk hier de hele collectie ⇒