Eettafels     Stoelen     Kasten     Route

Ronde tafels: direct uit onze eigen meubelfabriek

Ronde tafel op maat

Ronde tafels hebben een mooie uitstraling, hip én praktisch in gebruik. Als u kiest voor een ronde vorm als tafel zorgt u voor een bijzonder warme uitstraling in uw interieur. Met een ronde tafel kun je in de meeste gevallen overal zitten er is geen beperking. Daarnaast als u met meerdere mensen aan een ronde tafel zit tafelt het extra gezellig met vrienden, kennissen of familie.

Elkaar in de ogen kijken met een ronde tafel

We durver gerust te stellen dat als je aan een ronde tafel zit het lekker knus met elkaar tafelt. Losse gespreken voer je veel gemakkelijker als je elkaar kan aankijken en met spelletjes al helemaal hip en gezellig. Meubelfabriek Westra heeft een grote collectie ronde tafels deze die allemaal gemaakt worden in eigen werkplaats.

Op zoek naar een ronde tafel

Op zoek naar een ronde eettafel? Bekijk dan onze uitgebreide ronde tafel collectie, niet alleen rond maar ook oneindig veel opties kunt u kiezen zoals randafwerkingen denk dan aan facet rand, ronde rand of een strakke rand, kleur van het eiken, of noten. Komt er een stalen poot onder kunt u uit verschillende ralkleuren kiezen voor het poedercoaten. En ga zo maar door. 

Een ronde tafel heeft geen hoeken waardoor er gemakkelijk om de tafel heen gelopen kan worden. Onze ronde tafels worden op maat gemaakt in eigen meubelfabriek en er staan altijd ronde tafels in onze showroom in het Friese Burgum. Wees van harte welkom.

ν-Marktleider op het gebied van exclusieve tafels  ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen bezorgers  ν- + 20.000 tevreden klanten