BEZOEK ONZE WESTRA SHOWROOM VOL MET ROBUUSTE TAFELS

IN BURGUM

Openingstijden

 • Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 – 17.00
 • Zaterdag 10.00 – 16.00

Neem contact op:

  FeicoJr. Westra

  Meubelmaker/ontwerper tevens directeur-eigenaar Meubelfabriek Westra BV

  Overtuig uzelf en kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom waar tal van FeicoJr.Westra zijn unieke robuuste tafel ontwerpen staan opgesteld naast een brede collectie leren stoelen.

  Overtuig uzelf met o.a.

  Bovenstaande zijn een paar voorbeelden die u kunt aantreffen uiteraard staan er meerdere modellen en met een rondleiding door de fabriek worden er altijd ideeën gecreëerd.

  We maken ook robuuste kloostertafels en boomstamtafels kom gerust naar onze showroom of neem een kijkje op de webwinkel we hebben een groot assortiment aan robuuste tafels in onze collectie daarnaast verkopen wij ook een passende leren stoel!

  Onze robuuste tafels zijn uniek in Nederland en we streven dan ook maar naar een paar dingen. Hoge kwaliteit, betaalbaar en gemaakt in Nederland.

  Kom langs in onze showroom en verbaas u over de mogelijkheden.

  Gratis parkeren op eigen terrein

  Koffie staat klaar.

  Het unieke bedrijf is gevestigd in het Friesche Burgum vlakbij Drachten aan de nieuwe centrale as. Een bezoek van uit het zuiden of midden van het land is prima te combineren met een bezoek aan Lauwersoog d.m.v. de nieuwe centrale as. Bezoekt u onze showroom dan zijn er in Burgum zelf diverse lunchrooms en restaurants te vinden.
  Met behulp van Whatsapp (groene knop links onder elke pagina kunnen wij u ook zo leiden naar ons adres in Burgum mocht u het niet kunnen vinden.

  We verwelkom u graag in onze nieuwe showroom en meubelfabriek.