Referenties

Kantoor projecten

Gaat u uw kantoor opnieuw inrichten of verhuizen naar een geheel nieuw kantoor. U wilt uw kantoor moderniseren en passend maken naar uw bedrijfsvisie en het nieuwe werken? Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en maken van Bureaus, kantoorkasten, en ruime vergadertafels.

Wij hebben een ruime collectie kantoor meubels en helpen u graag te adviseren.

Zorg projecten

Wij hebben ruime ervaring met het maken van zorg meubels. Onze massief houten meubels geven het gevoel van thuis zijn een relaxte sfeer. De trend is niet langer conformiteit, maar een persoonlijke omgeving, waarbij iedere bewoner, cliënt of werknemers zich in zijn of haar eigen ruimtes thuis voelen.  Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en maken van Eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, wachtkamer tafels, restauranttafels, Dressoir kasten, boekenkasten, vitrinekasten, keukenkasten, tv meubels, en nog veel meer zorg meubilair van zeer goede kwaliteit..

Wij helpen u graag te adviseren.

Onderwijs projecten

Zoekt u nieuwe meubels voor uw schoolgebouw of spreekkamers en directiekamers? Wij maken al jaren schoolmeubilair voor kantines en andere ruimtes voor in schoolgebouwen. Onze meubels van massief hout geven net dat beetje meer extra aan het thuis gevoel een relaxte uitstraling zorgt voor meer rust.

Wij kunnen zowel tafels als kasten leveren voor vele doeleinden voor schoolgebouwen.

Wij helpen u graag te adviseren.

Horeca projecten

Gaat u uw restaurant of lunchroom opnieuw inrichten of zelfs geheel nieuw bouwen? Voor een warme sfeer zijn de WESTRA meubels ideaal om toe te passen van restaurant tafels tot grote stamtafels, maar ook losse bladen rond of andere vormen. Daarnaast ontwerpt en maakt Westra ook complete bar meubilair van massief hout en kunnen net dat beetje extra sfeer geven met massief hout.

Wij hebben ruime ervaring met het maken van horeca meubels en helpen u graag te adviseren.

Overheid projecten

Meubelfabriek Westra ontwerpt en produceert al jaren voor overheidsinstellingen als Gemeentehuizen, Provinciehuizen en diverse projecten in het Tweedekamer gebouw in Den Haag. Wij hebben ruime ervaring met het maken van raadszaaltafels, griffiertafels, lessenaars, Grote en kleine vergadertafels op maat, sta tafels voor het nieuwe werken, Bureaus, balies, Burgemeester en wethouderskamers inrichtingen, trouwkamers. Als het gaat om massief houten tafels en kasten wij hebben ruime ervaring met vele Gemeentehuizen e.d. 

Wij helpen u graag te adviseren.

Kerk interieur projecten

Gaat u uw kerk opnieuw inrichten of zelf geheel nieuw bouwen? Westra is dé partij als het gaat om massief houten meubels voor kerkinterieurs. Preekgestoelten, avondmaaltafels, doopvonds, kaarsenstandaards, stoelen en banken of andere betimmeringen wij hebben ruime ervaring op het gebied van kerkinrichtingen.

Wij  helpen u graag te adviseren.

Winkel interieur projecten

Gaat u uw winkel opnieuw inrichten of zelfs geheel nieuw bouwen? Ook daar hebben wij ruime ervaring op het gebied van massief houten elementen in een winkelinterieur of zelfs een geheel interieur. Tafels, kasten en vooral maatwerk kunnen wij geheel verzorgen via onze meubelfabriek. Winkelbalies, bakkerij kasten, of ander meubilair is een specialisme van Meubelfabriek Westra

Wij helpen u graag te adviseren.

Onze missie van WESTRA

Bij WESTRA vinden we het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen. Dat telt voor onze werknemers binnen het bedrijf maar ook met onze klanten, leveranciers en andere partners. Wij streven erna om innovatief, flexibel en duurzaam te werken. Vanuit vakmanschap en met het oog voor resultaat is dit wat we willen bieden.

Onze missie is daarbij het volgende:

U wilt een ideale en functionele omgeving daar voegen wij beleving en duurzaamheid aan toe met ons vakmanschap vanuit de fabriek.

Met als doel:

Vanuit onze liefde voor het ambachtelijk vakwerk naar een top resultaat.

Dit doen we door vanuit ons DNA te werken

Vernieuwend blijven, prestatie gericht zijn, en een belevenis bieden naast het oh zo belangrijke vertrouwen.

En diep vanuit onze kwaliteiten

Nieuwsgierig, betrokken zijn, transparant naar de klant toe en de verwachtingen telkens weer overtreffen. En tot slot is onze loyaliteit van ongekende aard.

Duurzaam Gemaakt in Nederland Geven van kansen Duurzame materialen Circulaire economie Tafels