OVALE WALNOTEN TAFELS

GEMAAKT IN BURGUM

Openingstijden

 • Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 – 17.00
 • Zaterdag 10.00 – 16.00

Neem contact op:

  FeicoJr. Westra

  Meubelmaker/ontwerper tevens directeur-eigenaar Meubelfabriek Westra BV

  Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe showroom.

  Bezoek onze showroom waar tal van FeicoJr.Westra zijn unieke walnoten tafel ontwerpen staan opgesteld naast een leren stoelen collectie.

  Overtuig uzelf met o.a.

  Bovenstaande zijn een paar voorbeelden die u kunt aantreffen uiteraard staan er meerdere modellen en met een rondleiding door de fabriek worden er altijd ideeën gecreëerd.

  24 UUR ONLINE OVALE NOTEN TAFELS KOPEN

  Sinds vorig jaar september hebben we onze splinternieuwe webwinkel gelanceerd met de nieuwste ovale noten tafels een collectie waar u alleen maar van kan smullen. De ovale noten industriële of design tafels zijn geheel gemaakt door onze eigen vakmensen in Burgum.

  Wij zijn al ruim 14 jaar specialist in het ontwerpen en maken van walnoten of noten tafels. De unieke en warme uitstraling die het noten hout geeft is met geen enkel andere houtsoort te vergelijken. Overtuig u zelf ook van de houtsoort noten. Een ovale tafel in walnoten is een must voor ieders interieur zelfs zakelijke interieurs.!

  Kom langs in onze showroom en verbaas u over de mogelijkheden.

  Gratis parkeren op eigen terrein

  Koffie staat klaar.

  Het unieke bedrijf is gevestigd in het Friesche Burgum vlakbij Drachten aan de nieuwe centrale as. Een bezoek van uit het zuiden of midden van het land is prima te combineren met een bezoek aan Lauwersoog d.m.v. de nieuwe centrale as. Bezoekt u onze showroom dan zijn er in Burgum zelf diverse lunchrooms en restaurants te vinden.
  Met behulp van Whatsapp (groene knop links onder elke pagina kunnen wij u ook zo leiden naar ons adres in Burgum mocht u het niet kunnen vinden.

  We verwelkom u graag in onze nieuwe showroom en meubelfabriek.