Bereken direct uw prijs op onze webshop voor ovale tafels.

De unieke ovale eiken, beuken en ovale tafels zijn stuk voor stuk pronkstukken, naast de pure ambachtelijke kwaliteit worden ze ook nog eens in onze eigen meubelfabriek in het Friese Burgum gemaakt.

Kies op onze webshop de afmeting, vorm, kleuren en levertijden en bekijk direct online scherpe prijzen.!!

Bereken direct uw prijs.

INDUSTRIËLE ovale tafels

Massief ovale eiken tafels met een industrieel tintje.

Onze ovale eiken tafels worden gemaakt in het Friese Burgum, op ambachtelijke wijze in combinatie met een modern machine park maken wij de mooiste ovale eiken tafels. Naast de populaire ovale eiken bladen krijgt u er een puur ambachtelijk metalen onderstel bij waar u jaren plezier van zult ervaren.

Ovale noten tafels op maat  nu op onze online webshop

Voor een warme uitstraling is vaak een noten tafel ideaal, de bruine chocolade kleur is een ideale sfeermaker in ieders huis of kantoor. Wij maken onze ovale noten tafels in eigen meubelfabriek. Het hout word geimporteerd uit Amerika en word gesorteerd door onze meubelmakers hier in Nederland tot schitterende ovale noten tafels.

Ovale eiken tafels zijn populair bereken direct uw prijs

Bereken direct na het samenstellen van uw ideale tafel uw prijs voor een ovale eiken tafel. Wij hebben grote keus in onze ovale tafels en ook het samenstel menu is één van Nederlands modernste webaplicaties

Noten tafels zijn erg populair shop je favoriete tafel

Tafelen aan een ovale noten tafel wie wil dat nou niet. De kenners van massief walnoten weten dat dit dé warme sfeer geeft in ieders interieur. Wij hebben ruime keus in modellen en daarnaast is het samenstel menu uniek in Nederland voor een webshop. Direct scherpe prijzen en profiteer van snelle levertijden.

Nieuwsgierig?

We hebben een groot aanbod van vele soorten meubelen. Keukentafels, bijzettafels, salontafels, maar ook TV-kasten, boekenkasten, en inloopkasten.
En bovendien bezorgen wij al dat maatwerk kosteloos door heel Groningen.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Maatwerk

Ovale tafels maken daar zijn we pas echt goed in. Naast het maken is de Friese meubelontwerper FeicoJr. Westra steeds aan het bedenken wat nou die perfecte tafel zou zijn. Zijn unieke Friese meubelontwerpen zijn een status op zich.

Op de online webshop van meubelfabriekwestra is een ruime keus aan modellen te zien, zie direct uw prijs als u de afmeting aan vinkt die u wenst, om daarop de tafel met opties te voorzien van uw ideale tafel. En bestel direct online uw voordeel is een snelle levertijd omdat we het offerte traject overslaan.

Naast het samenstel menu is het bij de meeste webshops direct af tikken wij kiezen hier niet voor want u heeft nog niks in huis en wel betaald daarom hebben we de optie aanbetaling gekozen om de midden weg te volgen.