Ovale tafel

ν- Beste meubelwebwinkel 2020  ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen montage en bezorgers  ν- + 10.000 tevreden klanten

Ovale tafel dé specialiteit van het Friese Westra

ovale tafel op maat

Op zoek naar een ovale tafel?

Als het Friese meubelmerk Westra en haar vakmensen ergens goed in zijn is het in het maken van een ovale tafel op maat. Elke week worden er eiken en walnoten ovale tafels verkocht en geproduceerd in het Friese Burgum. Als jaren is meubelontwerper een voorloper op de meest praktische ovale tafels.

Westra is gevestigd in Burgum en heeft daar al vele Groningse klanten tevreden gemaakt met prachtige meubelen. Hieronder vindt u een viertal voorbeelden van een ovale tafel op die wij op maat hebben gemaakt.

Massief eiken houten eikenhouten rechte rechthoek eetkamer keuken tafel tafels

Flexion ovale tafel

De Flexion tafel is een ovale tafel met een extreem hoge wauw factor. Een bijzonder ontwerp met gebogen poten de ovale tafel kan zowel met een strakke rand als facet rand worden gemaakt door onze meubelmakers.

Frjemd ovale tafel

Het allernieuwste model is de ovale tafel Frjemd. Op afbeelding is de Frjemd te zien in notenhouten uitvoering welke geheel op maat voor de klant word gemaakt. Tafel Frjemd in notenhouten uitvoering in combinatie met zwart staal is heden dé trend.
Klik hier!

Haytop ovale tafel

De Haytop ovale-tafel is de authentieke noot van de Friese meubelcollectie Westra. De pure ambacht en functie van dit meubelstuk is goed te zien. In notenhout is deze ovale-tafel zeer geschikt om op maat te maken in allerlei afmetingen zoals hoogte en lengte + breedte.

Massief noten houten design tafel eetkamer keuken kruispoot ovaal

Le havre ovale-tafel

Le havre al bijna 14 jaar het parade paardje van FeicoJr.Westra meubelontwerper van het Friese meubelmerk Westra. In walnoten en eiken hout is dit ovale-tafel model ook zeer geschikt om op maat te maken de grootste tot nu toe is ruim zes meter lang. Uniek in Nederland dat het in eigen regio word gemaakt door de beste vakmensen.

Ovale tafel de trend van 2020

De ovale tafel is met stipt bij Westra dé trend van 2020 en dit zal waarschijnlijk nog jaren zo blijven. Niet alleen tafelt het gezellige met een ovale tafel ook de organische vorm zorgt voor een uniek kunst in ieders huis. Ook word door een ovale tafel te kiezen het interieur speelser en opener van karakter. Daarnaast is een ovale vorm een echte blikvanger vaak in een interieur.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Ovale tafel op maat

Bij ons worden alle tafels op maat gemaakt. De ovale tafel leent zich hier uitstekend voor. Het blad van de ovale tafel kan bijvoorbeeld in 3 verschillende vormen worden gekozen zoals standaard ovaal, half ovaal of cirkelvorm ovaal. De afmetingen en kleuren is ook zeer diverse bij het Friese Westra als het gaat om het zelf samenstellen van een ovale tafel.

Klanten vertellen op Google