Ovale tafel

Snelle levertijd mogelijk ν | Veilig betalen via iDeal  ν | 100% gemaakt in Nederland  ν | Montage en bezorgers ν | +10.000 tevreden klanten ν

Stel uw ovale tafel samen bij Meubelfabriek Westra

Als u op zoek bent naar een mooie en praktische eettafel voor in huis, kantoor of ander interieur, is een houten tafel met ovale vorm misschien echt iets voor u. Wij vinden niet alleen een ovale eettafel vorm mooi hij is ook erg praktisch als het gaat om communicatie je zit immers met elkaar in een organische vorm te tafelen. Meubelfabriek Westra heeft niet alleen bijzonder goede kwaliteit ‘s ovale eiken en noten bladen maar ook de onderstellen zijn zowel in hout als van staal te verkrijgen. Bekijk online de grote collecties ovale tafels in eikenhout, notenhout, beukenhout of Fenix. En we hebben zelfs ovale eettafels met kopse blokjes motief.

Ovale tafel de trend van 2023

De ovale tafel is met stipt bij Westra dé trend van 2023 en dit zal waarschijnlijk nog jaren zo blijven. Niet alleen tafelt het gezellige met een ovale tafel ook de organische vorm zorgt voor een uniek kunst in ieders huis. Ook word door een ovale tafel te kiezen het interieur speelser en opener van karakter. Daarnaast is een ovale vorm een echte blikvanger vaak in een interieur.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Ovale tafel samenstellen met goede tips

Zit u achter de desktop, tablet of op de telefoon? Wij snappen als geen ander dat het samenstellen van uw ovale tafel soms vragen op brengen. Graag willen wij u alvast wat tips geven om het online tafel samenstellen gemakkelijker te maken. De afbeeldingen op de website geven al een goed beeld van de tafel maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Tip 1: Wist u dat als u kiest voor een ovale tafel bijna altijd iets groter moet nemen qua lengte bijvoorbeeld een rechthoek tafel van 200x100cm kunt u vaak gerust 210×100 in ovaal nemen omdat alleen de punten van de tafels 210cm zijn en dan gebogen naar binnen weer veel kleiner zijn dan de rechthoekvorm.

Tip 2: Eiken hout is één van de meest gekozen houtsoorten voor een ovale tafel. Dit komt omdat eiken in de basis al een neutrale kleur is maar daarnaast zijn er ook vele pigmentkleuren mogelijk voor het eikenhout. Zoals White, Naturel en vele donkere pigmenten. We hebben hier gratis kleurstalen voor bij het bestellen van een ovale eiken tafel. Zoekt u een ovale noten tafel dan zijn daar 2 mogelijkheden voor een matte 2 component lak waarbij het noten een soort grijzige vale kleur krijgt die wel steeds meer in opmars is en de naturel olie kleur waarbij je de diepe bekende noten kleur krijgt.

Tip 3: Zoekt u een ovale tafel met veel beenruimte en waar de stoelen op elk gewenste plek kan neerzetten om de tafel? Dan is een tip van ons om een zogenaamde kolompoot te kiezen. Westra heeft hier tientallen ontwerpen voor bedacht. Uiteraard hebben we ook de gewone 4-poots of U & X poot modellen in de collectie als u niet veel stoelen om de tafel hoeft te plaatsen.

Tip 4: Wist u dat naast de ovale tafel ook Deens ovale tafels bestaan? Wat een Deens ovale tafel is qua vorm kunt u “hier bekijken” Een deens ovale tafel geeft meer “body” dus met krant lezen heb je op de kopse kanten meer ruimte. Een deens ovale tafel is eigenlijk een mix van een ovale tafel en een rechthoek tafel.

Tip 5: Het bestellen online van een ovale tafel is vaak een hele beslissing. We snappen dat u misschien aan de ovale tafel wil zitten, testen, voelen en aanraken. Daarom hebben we een grote showroom waar minimaal 10 ovale eiken en noten tafels staan opgesteld. Wees daarom van harte welkom om onze showroom in Burgum te bezoeken. En dit is zeker een goede tip want als klant krijg je gratis een rondleiding door de meubelfabriek wat zeer de moeite is en een grote belevenis vaak is.

 

Klanten vertellen op Google