Ovale tafel

Snelle levertijd mogelijk ν | Veilig betalen via iDeal  ν | 100% gemaakt in Nederland  ν | Montage en bezorgers ν | 10.000 tevreden klanten ν

Op zoek naar een ovale tafel?

Als het Friese meubelmerk Westra en haar vakmensen ergens goed in zijn, dan is dat het maken van een ovale tafel op maat. Elke week worden er eiken en walnoten ovale tafels verkocht en geproduceerd in het Friese Burgum. Als jaren is meubelontwerper een voorloper op de meest praktische ovale tafels.

Westra is gevestigd in Burgum en heeft daar al vele Groningse klanten tevreden gemaakt met prachtige meubelen. Hieronder vindt u een viertal voorbeelden van een ovale tafel op die wij op maat hebben gemaakt.

Luxe design eetkamertafel van eikenhout

Flexion ovale tafel

De Flexion tafel is een ovale tafel met een hoge “wauw factor”. Één van de meest exclusieve tafels van Meubelfabriek Westra.
Een bijzonder ontwerp met gebogen poten. deze ovale tafel kan zowel met een strakke rand als facet rand worden gemaakt door onze meubelmakers.

Ovale eiken houten industriële tafel

Frjemd ovale tafel

Het populairste model van Meubelfabriek Westra is de ovale tafel Frjemd. Op de afbeelding is de Frjemd te zien in eikenhout uitvoering welke geheel op maat- en naar wens van de klant wordt gemaakt. Tafel Frjemd in notenhouten uitvoering in combinatie met zwart is ook een prachtige tafel.

Ovale eiken houten industriële tafel

Núver: Unieke industriële ovale tafel

De Núver is de nieuwste van onze “hybride tafels”. Deze ovale tafel is de authentieke noot van de Friese meubelcollectie Westra. De pure ambacht en functie van dit meubelstuk is goed te zien. Omdat dit een uniek ontwerp is van meubelfabriek Westra ziet u deze tafel, net als zijn broerdje de “frjemd” nergens anders.
Voor als u een industriële tafel wil die net even iets exclusiever is.

Massief beuken houten design tafel eetkamer keuken kruispoot ovaal

Le havre ovale-tafel

De Le Havre is al bijna 14 jaar het parade paardje van FeicoJr.Westra; Meubelontwerper en eigenaar van het Friese meubelmerk Westra.
Een unieke variatie van de traditionele kruispoot. Gemaakt in Friesland, door ervaren en gedreven meubelmakers.
Een zeer stabiele, betrouwbare, en veelzijdige tafel; De grootste tafel die we hebben gemaakt was een Notenhouten LeHavre van 6 meter lang.

Ovale tafel de trend van 2022

De ovale tafel is met stipt bij Westra dé trend van 2022 en dit zal waarschijnlijk nog jaren zo blijven. Niet alleen tafelt het gezellige met een ovale tafel ook de organische vorm zorgt voor een uniek kunst in ieders huis. Ook word door een ovale tafel te kiezen het interieur speelser en opener van karakter. Daarnaast is een ovale vorm een echte blikvanger vaak in een interieur.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Ovale tafel op maat

Bij ons worden alle tafels op maat gemaakt. De ovale tafel leent zich hier uitstekend voor. Het blad van de ovale tafel kan bijvoorbeeld in 3 verschillende vormen worden gekozen zoals standaard ovaal, half ovaal of cirkelvorm ovaal. De afmetingen en kleuren is ook zeer diverse bij het Friese Westra als het gaat om het zelf samenstellen van een ovale tafel.

Klanten vertellen op Google