Ovale tafel uit Friesland 2024

Ovale tafel uit friesland 2024

Zoek jij een ovale tafel uit Friesland? Wij maken vele ovale tafels geheel op maat. In eigen meubelmakerij in het Friese Burgum maken wij houten ovale tafels op maat.

Op een eigen wijze manier maken de meubelmakers van het Friese bedrijf WESTRA de meest waanzinnige ovale tafels op maat. Als het nu om een ovale tafel van 180 cm in lengte gaat of een ovale tafel van 600 cm. Lengte en breedte maakt niet uit voor de vakmensen uit het Friese Burgum.

Ovale tafels van eiken en noten hout

Wij maken massief eiken en walnoten ovale tafels op maat, daarnaast is de keus is randafwerking voor een ovale tafel ook vrij breed denk aan een rechte rand, schuin randje of een echte schuine facet rand, waar bij het rechte stukje 1 cm is en de facet 6 cm naar binnen loopt.

Deens ovale tafels gemaakt in Friesland

Wist u dat we naast ovale tafels ook Deens ovale tafels maken? sterker nog we maken er zelfs heel erg veel Deens ovaal. En Deens ovale tafels kun je bij Westra zelfs in eiken noten en  beukenhout krijgen! Een verjongde rand? of een houten design poot geen probleem kijk gerust eens naar de grote collectie Deens ovale tafels!

Afwerking ovale tafels

Ook de afwerking van een ovaal blad is vaak voor veel mensen een moeilijke keus. Wij adviseren vaak matte 2 componenten skylt lak je bent dan af van eventuele kringen en vlekken, daarnaast is een kleurpigment kleur van het merk Monocoat een goede optie.  We werken dan vaak met white, charcoal en vele andere kleur pigmenten. Monocoat is ook een 2 componenten afwerking.

Ovale houten tafel uit Friesland

Een ovale tafel uit Friesland, waarom deze zin? De ovale tafel is voor het meubelmerk Westra uit Friesland meer een expertise dan sporadisch het betekend eigenlijk dat er dagelijks vele ovale tafels voor heel Nederland worden geproduceerd.

Inspiratie ovale tafels

Wil je je laten inspireren welke ovale tafels er zijn veel al puur voor jou op maat gemaakt in onze Westra Collectie? Bekijk hiernaast de plaatjes dit zijn onze populairste ovale tafels uit de Friese Westra collectie. Daarnaast hebben we uiteraard nog veel meer keus.

Contact over jou droomtafel

En zit jou ideale vorm of ontwerp er niet tussen en wil je jou droomtafel beslist door ons laten maken neem dan gerust contact met ons op.

Feico en Sandra Westra

Team Meubelfabriek Westra

Bekijk alle tafels