Bijzondere ovale eettafels

Handgemaakt in onze eigen meubelfabriek in Friesland

ν- Beste meubelwebwinkel 2020  ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen montage en bezorgers  ν- + 10.000 tevreden klanten

OVALE TAFELS

Bijzondere ovale tafels

Ovale tafels zijn voor Feico Westra eigenaar en meubelontwerper van het Friese bedrijf al ruim 27 jaar een inspiratie om te maken en om de meest bijzondere onderstellen te bedenken. Waarbij vooral aan de functionaliteit word gedacht naast een bijzonder en uniek ontwerp. De ovale tafels zijn altijd al in opkomst geweest in de afgelopen jaren maar zijn mede door de industriële trend een hip en functionele vorm waarbij je overal kan tafelen. Er kunnen vaak meer mensen aanschuiven wat het extra gezellig maakt.

Onze missie van WESTRA

Bij WESTRA vinden we het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen. Dat telt voor onze werknemers binnen het bedrijf maar ook met onze klanten, leveranciers en andere partners. Wij streven erna om innovatief, flexibel en duurzaam te werken. Vanuit vakmanschap en met het oog voor resultaat is dit wat we willen bieden.

Onze missie is daarbij het volgende:

U wilt een ideale en functionele omgeving daar voegen wij beleving en duurzaamheid aan toe met ons vakmanschap vanuit de fabriek.

Met als doel:

Vanuit onze liefde voor het ambachtelijk vakwerk naar een top resultaat.

Dit doen we door vanuit ons DNA te werken

Vernieuwend blijven, prestatie gericht zijn, en een belevenis bieden naast het oh zo belangrijke vertrouwen.

En diep vanuit onze kwaliteiten

Nieuwsgierig, betrokken zijn, transparant naar de klant toe en de verwachtingen telkens weer overtreffen. En tot slot is onze loyaliteit van ongekende aard.

Duurzaam Gemaakt in Nederland Geven van kansen Duurzame materialen Circulaire economie Tafels