Ovale eiken tafels

Eiken tafels op maat gemaakt in eigen fabriek.

Ovale eiken tafels

Op zoek naar een massief eiken tafel?

Veelal worden de tafels op maat gemaakt van het mooie massief eiken, de massief eiken tafels maken we zelf ovaal in eigen meubelfabriek. Deze combineren we met de mooiste ovale eiken tafelonderstellen van Nederland.

Nieuwsgierig en onze showroom ervaren met meubelfabriek kom langs klik hier

Nieuwsgierig naar ons ovale eiken tafels?

We hebben een groot aanbod van vele soorten meubelen. Keukentafels, bijzettafels, salontafels, maar ook TV-kasten, boekenkasten, en inloopkasten.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

WEBWINKEL TAFELS

Massief eiken tafel op maat

Bij ons zijn alle meubelen maatwerk. Dus wilt u een kast of tafel op maat? dan kan dat!
Of wellicht wilt u groter, zoals een inloopkast voor uzelf, of een gehele interieurinrichting voor uw onderneming. Bij ons is niets te gek.
Blader door onze website om te kijken wat wij u te bieden hebben, of neem vervolgens contact met ons op om uw ideeën te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.

Industriële eiken tafels

Rechthoek eiken tafels

Bijzondere rechthoek tafels met een metalen onderstel en puur massief eiken blad die in eigen meubelfabriek worden geproduceerd dus een echt Nederlands product.! (klik op het plaatje)

Ovale eiken tafels

Bijzondere ovale tafels met een metalen onderstel en puur massief eiken blad die in eigen meubelfabriek worden geproduceerd dus een echt Nederlands product.! (klik op het plaatje)

Ronde eiken tafels

Bijzondere ronde tafels met een metalen onderstel en puur massief eiken blad die in eigen meubelfabriek worden geproduceerd dus een echt Nederlands product.! (klik op het plaatje)

Klanten vertellen op Google