Ovale eettafel

 

Ovale eettafel

Een ovale eettafel is anno 2018 helemaal hot.! In het Friese Burgum maken op een eigenwijze manier de meubelmakers unieke ovale eettafels op maat. De één klein de andere een enorme afmeting met een ovale eettafel kun je heel veel kanten op.

Eiken en noten ovale eettafel

Artisew produceert vooral eiken en noten ovale eettafels. Deze worden voor elke klant telkens geheel op maat gemaakt door de vakmensen. Wil je een ovale eettafel ovaal maar dan net even anders dat kan.! Want wij maken er ook ovale eettafels in half ovaal of cirkel ovaal.

Ovale eettafel in matte lak of olie?

Zoek jij jou ideale ovale eettafel met een matte lak afwerking of een olie? Artisew heeft een ruime keus in afwerkingen van het eiken hout zoals whitewash, of juist een donker eiken kleur. De monocoat kleuren hebben allemaal een 2 component dit zorgt voor een extreem goede afwerk laag zodat je je geen zorgen hoeft te maken voor kringen en vlekken. uiteraard met bepaalde vloeistoffen moet je altijd uitkijken.

Friesland en ovale eettafels?

Ovale eettafel is een tafel apart, de organische vorm zorgt voor een unieke sfeer en geeft tafelen een hele andere dimensie. Een ovale eettafel uit Friesland waarom? Wij durven oprecht te zeggen dat we experts zijn in het maken van ovale eettafels kijk gerust eens naar alle voorbeelden die eerder zijn gemaakt door de vakmensen.

Inspiratie ovale tafels

Laat je inspireren door onze ovale eettafels, door jarenlange ervaring in het ontwerpen van unieke ovale eettafel en het maken kunnen we oprecht zeggen dat onze ruime keus ideaal is om je te laten inspireren in de wereld van ovale eettafel.

Contact over jou ovale eettafel

En zit jou ideale vorm of ontwerp er niet tussen en wil je jou droomtafel beslist door ons laten maken neem dan gerust contact met ons op.

FeicoJr.Westra & Sandra Westra

Team Westra-interieur-Artisew

Bekijk onze google reviews