Op zoek naar een ovale tafel in almere ?

Gebruiksgemak en pure design

Ga naar de Le Havre tafel

Ovale design tafels vele klanten al geleverd in Almere.

Zoekt u een unieke ovale tafel, een design tafel ? of juist een ovale tafel met massief houten blad met een industriële metalen poot eronder ? Wij maken pure gebruiksgemak tafels naast de verschrikkelijke mooie ontwerpen.

Almere en omstreken ovale tafels.

Voor Almere en omstreken hebben wij al heel wat prachtige design en industriële tafels mogen maken in onze meubelfabriek in Burgum.  Zoekt een 200x100cm ovaal of een grote 300x120cm ovaal wij maken het voor eerlijke prijzen. U kan van ons verwachten dat wij het allemaal in Nederland maken voor klanten uit Almere en omstreken.

Moderne fabriek en échte ambachts mensen.

De moderne werkplaats bied onze meubelmakers een zee van expertise ruimte en uitdagingen. Daagt u ons uit met de volgende unieke ovale tafel voor uw woonkamer in Almere of omstreken ?

Ga naar onze ovale tafel collectie
Ga naar de ovale Flexion tafel

Nieuwe showroom boordevol design tafels.

Onze nieuwe showroom kunt u tal van ovale tafels bewonderen op de rode loper, rechthoek en ronde tafels maken we wekelijks in onze moderne meubelfabriek die te bewonderen is door een mega groot raam van wel 11 meter in lengte zo kan u direct in de keuken kijken van ons uniek bedrijf.

Al vele meubels geleverd in Almere en omstreken.

Vele klanten in Almere en omstreken hebben wij inmiddels voorzien van design tafels en stoelen, daarnaast ook al mooie boekenkasten op maat. Het vertrouwen in ons Fries bedrijf is vaak het gene waarom ze kiezen voor onze vakmensen. Maatwerk is voor ons de standaard en dit is vaak ook de reden dat klanten graag bij ons een tafel, stoelen of een kast bestellen en dat voor betaalbare prijzen. Daarnaast is de service en garantie een standaard regel bij ons meubelmakers bedrijf.

Ga naar onze webwinkel Ga naar onze showroom

Ook voor rechthoek design tafels kunt u bij ons terecht wij maken ze in allerlei maatvoeringen.