Notenhouten tafel op maat

Walnoten tafels op maat gemaakt in eigen fabriek.

Notenhouten tafel op maat

Op zoek naar een massief walnoten tafel?

Naast de vele massief eiken tafels die wij al hebben mogen maken hebben wij ook ruime ervaring met Amerikaans walnoten hout. Veelal worden de tafels op maat gemaakt van het mooie chocolade kleur achtige walnoten, de uitstraling door bijvoorbeeld gebruik te maken van Monocoat pure olie geeft het noten hout een mooie diepe kleur. De nerven van walnotenhout zijn werkelijk schitterend.

Onze Amerikaans walnoten tafels worden in eigen meubelfabriek in Friesland gemaakt door zeer vakkundige meubelmakers!

Nieuwsgierig en onze showroom ervaren met meubelfabriek kom langs klik hier

Nieuwsgierig naar ons walnoten?

We hebben een groot aanbod van vele soorten meubelen. Keukentafels, bijzettafels, salontafels, maar ook TV-kasten, boekenkasten, en inloopkasten.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

WEBWINKEL TAFELS

Notenhouten tafel op maat

Bij ons zijn alle meubelen maatwerk. Dus wilt u een kast of tafel op maat? dan kan dat!
Of wellicht wilt u groter, zoals een inloopkast voor uzelf, of een gehele interieurinrichting voor uw onderneming. Bij ons is niets te gek.
Blader door onze website om te kijken wat wij u te bieden hebben, of neem vervolgens contact met ons op om uw ideeën te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.

Industriële noten tafels

Rechthoek noten tafels

Bijzondere rechthoek tafels met een metalen onderstel en puur massief walnoten blad die in eigen meubelfabriek worden geproduceerd dus een echt Nederlands product.! (klik op het plaatje)

Ovale noten tafels

Bijzondere ovale tafels met een metalen onderstel en puur massief walnoten blad die in eigen meubelfabriek worden geproduceerd dus een echt Nederlands product.! (klik op het plaatje)

Ronde noten tafels

Bijzondere ronde tafels met een metalen onderstel en puur massief walnoten blad die in eigen meubelfabriek worden geproduceerd dus een echt Nederlands product.! (klik op het plaatje)

Klanten vertellen op Google