Notenhouten tafel op maat

Walnoten tafels op maat gemaakt in eigen fabriek.

Notenhouten tafel op maat

Op zoek naar een massief walnoten tafel?

Naast de vele massief eiken tafels die wij al hebben mogen maken hebben wij ook ruime ervaring met Amerikaans walnoten hout. Veelal worden de tafels op maat gemaakt van het mooie chocolade kleur achtige walnoten, de uitstraling door bijvoorbeeld gebruik te maken van Monocoat pure olie geeft het noten hout een mooie diepe kleur. De nerven van walnotenhout zijn werkelijk schitterend.

Westra is gevestigd in Burgum en heeft daar al vele Groningse klanten tevreden gemaakt met prachtige meubelen. Hieronder vindt u een viertal voorbeelden van walnoten tafels op die wij op maat hebben gemaakt.

Flexion tafel

De Flexion tafel is een waanzinnige tafel met gebogen poten. In massief walnoten hout kunnen we deze tafel helemaal op maat voor u maken. Het warme walnoten komt zeer goed uit qua flam in de poten. Een uniek stukje huzaren werk op ambachtelijk gebied. De Flexion hebben we in notenhout vele malen op maat gemaakt in de meubelfabriek van Westra.

Frjemd tafel

Het allernieuwste model is tafel Frjemd. Op afbeelding is de Frjemd te zien in notenhouten uitvoering welke geheel op maat voor de klant word gemaakt. Tafel Frjemd in notenhouten uitvoering in combinatie met zwart staal is heden dé trend.
Klik hier!

Haytop tafel

De Haytop tafel is de authentieke noot van de Friese meubelcollectie Westra. De pure ambacht en functie van dit meubelstuk is goed te zien. In notenhout is deze tafel zeer geschikt om op maat te maken in allerlei afmetingen zoals hoogte en lengte + breedte.

Massief noten houten design tafel eetkamer keuken kruispoot ovaal

Le havre tafel

Le havre al bijna 14 jaar het parade paardje van FeicoJr.Westra meubelontwerper van het Friese meubelmerk Westra. In walnoten hout is dit model ook zeer geschikt om op maat te maken de grootste tot nu toe is ruim zes meter lang. Uniek in Nederland dat het in eigen regio word gemaakt door de beste vakmensen.

Nieuwsgierig naar ons walnoten?

We hebben een groot aanbod van vele soorten meubelen. Keukentafels, bijzettafels, salontafels, maar ook TV-kasten, boekenkasten, en inloopkasten.
En bovendien bezorgen wij al dat maatwerk kosteloos door heel Groningen.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Notenhouten tafel op maat

Bij ons zijn alle meubelen maatwerk. Dus wilt u een kast of tafel op maat? dan kan dat!
Of wellicht wilt u groter, zoals een inloopkast voor uzelf, of een gehele interieurinrichting voor uw onderneming. Bij ons is niets te gek.
Blader door onze website om te kijken wat wij u te bieden hebben, of neem vervolgens contact met ons op om uw ideeën te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.

Klanten vertellen op Google