tafel op maat

Maatwerk is een van de dingen waar we specialist in zijn. Daardoor is komt er vrijwel nooit een kast of tafel uit onze fabriek die hetzelfde is als de vorige.
Dat wil niet zeggen dat wij niet aan seriewerken doen; We hebben ook veel grote klussen voor grote projecten; die in grote lijnen dan wel weer maatwerk zijn.

Bladvorm
Maatwerk betekend niet alleen een afmeting die verschilt van een andere tafel; Bij ons en via onze website kun je bij de keukentafels, bijvoorbeeld, ook de bladvorm zelf bepalen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rechthoek, vierkant, rond, of ovaal.
Met ovaal gaan we zelfs nog een stapje verder om jou ideale tafel op maat te kunnen samenstellen. Want ovaal is onze standaard, maar we kunnen zeer veel variatie bieden op deze vorm. Denk hierbij aan een half ovaal, cirkelovaal, en meer.

Randafwerking
Naast de bladvorm, bieden wij bovendien ook keuze in de randafwerking van het blad. Naast de veel voorkomende rechte rand bieden wij daarnaast ook het niet minder populaire schuin randje, of een echte facet rand die scheef naar binnenloopt. Daarnaast heb je ook nog de keus voor een nette afgeronde rand. En dit zijn de standaard opties; heeft u echter zeer specifieke wensen? Geen probleem; Neem contact met ons op en vertel ons wat u wilt voor uw perfecte tafel.

Afwerking
Ook de afwerking van de tafel is niet onbelangrijk. De meeste mensen kiezen voor de 2 componenten matte lak. Dit is een afwerking waar je geen onderhoud aan hebt, dus u kunt enthousiast tafelen vanaf het moment dat wij de tafel bij u hebben afgeleverd.
Maar je kunt bij ons ook voor een afwerking met  olie kiezen. Door ervaring hebben wij geleerd dat ‘Monocoat’ toch wel 1 van de betere olie-afwerkingen is.
Waarom? De 2-component die wij erbij gebruiken maakt de olie bijna 100% water- en vuil afstotend en daardoor heeft men geen omkijken meer naar de tafel. Uiteraard moet men met rode wij en chemicaliën altijd voorzichtig blijven.

Daarnaast kunnen we ook een zijdeglans of zelfs een gepolijste hoogglans tafel op maat maken. En de kleuren? Die zijn oneindig.

De modellen
Naast de vele afwerkingen, afmetingen en randafwerkingen zijn er de modellen zelf. Bijna elke tafel kan bij ons op maat worden gemaakt door onze meubelmakers in eigen fabriek in Friesland.
Dus zie jij hét ideale model, dan kan je deze geheel samenstellen naar jou eigen wensen. En kom je er niet uit, kom dan gerust langs in onze showroom; wij vertellen je graag hoe het werkt.
Ook kan je al je vragen via de website kwijt via het contactformulier op de contactpagina, of via Whatsapp door op de groene knop te klikken linksonder op iedere pagina.

Houtsoorten
De Houtsoorten die wij standaard gebruiken zijn Eiken- (Europees) en walnotenhout (Amerikaans). En natuurlijk, als je een Esdoorn of Iepen tafel op maat wil gaan wij dat voor je waarmaken!

Eigen Fabriek
In onze eigen fabriek in Burgum maken we al bijna 14 jaar de meest waanzinnige tafels op maat voor vele particulieren, maar ook voor bekende Nederlanders, politieke mensen zoals Tweedekamer leden, wethouders en burgemeesters en ga zo maar door. We hebben daarnaast al een aardige portfolio opgebouwd qua kleine en grote projecten voor o.a. gemeentehuizen, tweedekamergebouw, musea, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, kleine en zeer grote bedrijven.

Dus zoek jij een tafel op maat? kijk dan eens gerust om je heen op deze unieke en bijzondere website van Artisew. En mocht je vragen hebben: stel ze gerust. Of kom gewoon gezellig langs. We staan elke dag, op zondag na, voor je klaar.

FeicoJr.Westra & Sandra Westra

Team Artisew – Westra-interieur