Nieuwe ontwerpen 2021/2022 en populaire modellen uit eerdere jaren.

Op deze pagina laten wij u de allernieuwste meubelontwerpen zien van de Friese Meubelontwerper Feico Westra. Nieuwe ontwerpen de basis van bijvoorbeeld een nieuwe tafel is het model, de uitstraling etc. maar voor onze klanten is het juist belangrijk dat ze zelf de tafel of kast naar hun eigen wens kunnen samenstellen zowel online op de webwinkel en showroom in Burgum.

Maatwerk met nieuwe ontwerpen 2021/2022

Uiteraard zijn onze nieuwste ontwerpen inspirerende modellen vaak, klanten willen soms echt even een eigen Touch aan het model en bij de meeste fabrikanten of bij meubelzaken kan dit niet maar omdat u bij de bron koopt kan het bij ons zeer zeker wel waardoor we nog meer klanten tevreden kunnen maken.

Houtsoorten

Meubelfabriek Westra gebruikt in de basis massief eiken, maar ook het exclusieve noten hout word veelvuldig gebruikt als tafelblad of als kast. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid bij Meubelfabriek Westra om een andere houtsoort te laten bewerken door onze meubelmakers.

Online webwinkel

Onze online webwinkel voor het bestellen van eettafels, kasten, stoelen en onderhouds producten is één van de betere webwinkels. Vele particuliere kopers zoeken een uniek model, willen de tafel of kast naar eigen smaak en dat kan door de zeer uitgebreide webwinkel van Meubelfabriek Westra.