Positieve signalen corona en meubelverkoop

Na regen komt zonneschijn, ook wij zagen een daling in onze omzet met de verkoop van meubels in de showroom omtrent het corona virus. Gelukkig tonen de cijfers van het RIVM aan dat er een daling op de ic afdelingen zijn in de ziekenhuizen en dat de mensen weer iets losser worden en het lijkt erop om het maar zeer voorzichtig natuurlijk uit te drukken dat we de goede kant weer op gaan.

Dit zien wij ook terug in onze verkoop cijfers steeds meer mensen kiezen in deze tijd er voor om via onze unieke webwinkel een pracht van een tafel te bestellen, of juist een onderhoudsproduct om hun aangekochte tafel of kast mee op te frissen en ga zo maar door. Het is een bemoedigend iets! Ook wij waren uiteraard iets zenuwachtig maar het geloof in ons uniek product en de kracht van de wil om door te zetten geeft ons een positieve energie.

We moedigen de verkoop dan ook aan via onze webwinkel, veilig winkelen, de mogelijkheid om gratis eiken stalen toegestuurd te krijgen zodat de klant veilig en rustig in eigen interieur de juiste afwerking kan kiezen voor de tafel of kast, en het feit dat onze bezorgers zeer gedisciplineerd op veilige wijze bij de mensen het meubel afleveren is iets in deze tijd wat mensen moeten aanspreken!

Afgelopen weken konden we in de stijgende aantal bestellingen van tafels, stoelen en kasten zien dat de mensen weer beginnen te kopen het bemoedigd ons om nog meer service en kwaliteit te bieden want hier geloven wij in. Uiteraard worden de regels van het RIVM strikt aangehouden, zo kunnen de klanten bij de ingang van de showroom hun handen met desinfectie insmeren zowel via hand gel of via een speciale armtak pompje met 80% alcohol en hanteren we de anderhalvemeter regel in onze showroom, ook om de veiligheid van onze werknemers kunnen de klanten nog niet de werkplaats in om te kijken hoe het gemaakt word, daarin tegendeel hebben we een enorm groot raam laten plaatsen in 2019 van ruim 10 meter lengte waardoor de klant direct een schitterende inkijk heeft in de werkplaats! Zo kan men zich toch verbonden voelen met het pure ambacht hoe de tafels worden gemaakt.

Na de bestelling van een tafel op de webwinkel, of u bent ook zeker van harte welkom om onze showroom te bezoeken en daar een bestelling te plaatsen, gaat het meubel de productie in en word het meubel gemaakt speciaal voor u op maat, zodra het meubelstuk klaar is word het bij u op een zeer verantwoordelijke manier bezorgt en bij u thuis gemonteerd. De bezorgers van Meubelfabriek Westra dragen handschoentjes die na elk bezoek van een klant vernieuwd worden, gaan ze eerst de handen desinfecteren in de bezorgbus en houden ze minimaal anderhalve meter afstand. Ook de bezorgers “in” de bus krijgen binnenkort een speciaal tussen scherm voor ons en u staat veiligheid voor alles.

Zoekt u al een tijdje een mooie design tafel of juist een industriële tafel met een stalen onderstel? kijk dan eens op www.meubelfabriekwestra.nl klik het model aan vink uw gewenste afmeting en stel zelf uw droomtafel samen! Komt u er niet uit met de opties schroom dan niet wij zijn nuchtere vakmensen bel dan 06- 30142411 bij geen gehoor Whatsapp dan aub, of bel ons op ons huisnummer van de showroom 0511 402559 hier zijn we op de normale openingstijden bereikbaar! Mailen kan uiteraard altijd dit kan naar info@meubelfabriekwestra.nl Wilt u FeicoJr. Westra persoonlijk mailen doe dit dan naar feico@meubelfabriekwestra.nl

Wij willen u graag in deze corona tijden blij kunnen maken thuis met een schitterend meubelstuk die jaren lang mee gaat, als u tevreden bent zijn wij gelukkig! U bent bij ons geen 123 nr uit Apeldoorn maar gewoon Familie de Vries uit Apeldoorn.!

Wilt u graag het hout, model en afwerking in het echt zien kom dan naar onze showroom in het Friese Burgum toe, gratis parkeren op eigen terrein zie de website www.meubelfabriekwestra.nl voor onze actuele openingstijden van de vernieuwde showroom! Koffie staat klaar.

FeicoJr.Westra (eigenaar en meubelontwerper)

Adres:

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

Openingstijden

Dinsdag tm vrijdag 10 – 17 uur

Zaterdag 10 – 16 uur

Savonds op afspraak

× Whatsapp