Exclusieve tafels op maat

Ovale tafel Flexion

Anno 2019 kiezen steeds meer mensen voor een exclusieve ovale tafel op maat. Je kan er gezelliger aan zitten want de organische vorm zet je meer aan elkaar i.p.v. naast elkaar hierdoor is praten makkelijker dan bijvoorbeeld met een rechthoek tafel. Het exclusiefst model is de Flexion een creatie van de Friese meubelontwerper FeicoJr.Westra en tevens eigenaar van Meubelfabriek Westra in Burgum.

Het meest opvallende element van de Flexion is uiteraard de gebogen constructie een bijzonder stukje ambacht’s werk uit de meubelfabriek van Westra. Het hout van de gebogen poten word nog op een ambachtelijke wijze geheel gebogen in speciale mallen in de fabriek door onze meubelmakers.

Naast de schitterende vorm is ook aan de praktische kant gedacht bij tafel Flexion men kan de stoelen geheel onderschuiven bij het Blad.

En daarnaast geniet men veel beenruimte bij deze ovale tafel Flexion. De Flexion staat inmiddels bij heel wat huishoudens in de keuken maar ook op plaatsen als de Tweedekamer o.a. als vergadertafel in de voorzitterskamer van de Tweede kamer voorzitter Arib.

De grootste Flexion ooit gemaakt is de Weldmij Flexion een massief Amerikaans walnoten ovale vergadertafel.

Wil je weten wat tafel Flexion kost ? ga dan direct naar onze webwinkel klik onderstaande link aan.

Ga naar de Flexion

× Whatsapp